Hatalmasat mosolygott az újszülött, mikor életében először hallotta meg apja hangját

Antonella Vilela egy Rio de Janeiroban született kislány, akit azok az aranyos képek tettek híressé és népszerűvé az interneten, amiket szülei osztottak meg róla. Antonella élete vidáman kezdődött: Mikor először hallotta meg édesapja hangját, hatalmasat mosolygott, erről pedig szerencsére felvételek is készültek.

A büszke apa, Flavio azt mondta, amint megtudta, hogy felesége várandós, elkezdett beszélni gyermekéhez. Sok szakértő azon az állásponton van, hogy egy újszülött mosolya nem a külső ingereknek köszönhető, hanem egy affajta reflex, de egyrészt ezt a véleményt sokan vitatják, másrészt pedig ha igaz is, attól még a mosolygós baba továbbra is hihetetlenül aranyos.

A szülők külön Instagram fiókot készítettek azért, hogy megosszák fotóikat gyermekükről, a kommenteket pedig úgy írják meg a képekhez, mint ha a kis Antonella kezelné a fiókot. Ehhez a képhez például azt a kommentárt fűzték: „Amikor először láttam a családomat.”

View this post on Instagram

Quando vi minha família pela primeira vez ❤️🥰

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

Az apa, Flavio saját profilján is megosztotta a képet, a következő kommentárral:

„Nem is tudom, hogyan magyarázhatnám el azt, hogy mit éreztem akkor, amikor ez a kép készült. Minden nap beszéltem a lányomhoz akkor is, amikor még az anyja hasában volt. Mindig azt mondtam neki, hogy szeretem őt, apa itt van, és hogy én leszek a legjobb édesapa a világon! Amikor pedig megszületett, látjátok, hogy mit kaptam tőle? Ezt a boldog mosolyt. Annyi szeretet van bennem iránta, hogy el sem fér a szívemben!”

Felesége, Tarsila is megosztotta a képet, ő azonban szűkszavúbb volt, mindössze annyit fűzött hozzá a képhez: „Egy ajándék, melyet az Úr küldött nekem.”

Sok boldogságot kívánunk a családnak!