Hiszti parádé: mely csillagjegyek szeretik az intrikát és a veszekedést?

A hónap amelyben születtünk befolyásolja a sorsunkat és a jellemünket is. A csillagjegyektől függően mindenkinek más a személyisége, van aki kerüli a veszekedést, míg más egyszerűen nem tud nyugodtan élni.

Minden csillagjegynek meg van az erőssége és a gyengesége is, de az asztrológiában nincs nagyon rossz, vagy nagyon jó csillagjegy.

12. Vízöntő

A Vízöntő olyanok mintha egy másik planétáról származnának, egyáltalán nem tudnak beilleszkedni a földi életbe. Amikor meghallgatod amiket egy Vízöntő mesél azt hiszed, hogy az égből pottyant. Mindenki tudja, hogy a Vízöntő nem szeret dolgozni, nem tartja be amit ígér, és nem szeret fontos döntéseket hozni. Rá egyáltalán nem lehet számítani, mert nem tartja be a szavát. Szeret ténferegni, szórakozni, kerüli a komoly dolgokat, de nem szereti az intrikát és a hisztériát.

11. Mérleg

A mérlegnek nehezére esik megsérteni egy másik személyt és nem tudja megvédeni a saját érdekeit sem. Az élete során többször manipulálják, mert nem szereti az intrikát. Ahelyett, hogy impulzívan reagálna valamire ő inkább a harmóniát választja, ezért őt nem halljuk veszekedni sem. Szeret diplomatikusan viselkedni, de a gondolataiban kész lenne tönkretenni mindenkit.

10. Ikrek

Az Ikrek olyanok mint egy nagy gyerek, aki nem akar felnőni és nem akarja komolyan venni az életet. Ők mindig gyerekek maradnak. Szeretnek pletykálni és csak rossz tanácsokat tudnak adni. Az sem érdekli őket, ha más emberek nem hallgatják meg, nekik csak az a fontos, hogy információt cseréljenek. Nem szeretnek idegeskedni, a hiszti nem nekik való. Az Ikreknek egy valamire van szükségük arra, hogy mindig ünnepi hangulat legyen körülöttük.

9. Oroszlán

Az Oroszlán nagyon veszekedős, de csak akkor mutatja ki a foga fehérjét, ha megsebezik őt. Nem kezd vitába anélkül, hogy indoka lenne rá. Az Oroszlán túlságosan is tiszteli önmagát, a hisztijével meg tudja őrjíteni a körülötte lévőket. Az Oroszlánokat általában szeretik és tisztelik az emberek, ezért nagyobb veszekedésre csak egyszer egy évben számíthatunk tőlük. Amikor egy Oroszlánt folyamatosan dicsérnek, akkor ő a mennyországban érzi magát, a szeretet és a harmónia kíséri az útján.

8. Bika

A Bika nagyon pedáns, nagyon szeret takarékoskodni, ezért sok esetben azért van konfliktusa a családtagokkal, mert azok sokat költenek. A Bika egy igazi mártír, bármit megtesz a család jólétéért. A Bika ijesztő tud lenni, ha kihozzák a sodrából, ezért jobb ezt elkerülni. Békességre vágyik, a nyugalmat kedveli, ezért csak akkor vitázik, ha elkerülhetetlen. Képes tönkretenni a közeli emberek életét, de csak extrém esetekben, ha valaki nagyon megbántja a családtagjait.

7. Nyilas

A Nyilasok optimizmusa nagyon furcsa, egész életükben boldogok és szórakoznak minden különösebb ok nélkül, ezzel zavarják a körülöttük élő embereket. A gondolataikban abszurd ötletek cikáznak, amelyeket ők próbálnak megvalósítani. A Nyilas jegy szülöttei nagyon fárasztóak tudnak lenni. A Nyilas nem szereti az intrikát és nem is hisztériázik, ők szórakozni szeretnek, beszélgetni és örülni az életnek.

6. Kos

A Kos agresszív és primitív. Ő kér, kiabál, aztán pedig más fajta megoldáshoz folyamodik azért, hogy megkapja azt amit akar. A Kos nagyon lázadó és nyers azokkal szemben akik megbántják őt. Nem igazán felelősségtudatos, sok esetben értelmetlen szórakozásra pazarolja az idejét. Egy Kosnak senki sem mondhatja meg azt, hogyan élje az életét. A Kos szeret füllenteni, szereti dicsérni magát és szeret viccelni.

5. Skorpió

A Skorpió minden embert egyformán kezel, rideg és könyörtelen. Ha ellenséget akarsz akkor keress egy Skorpiót. A Skorpió sok esetben csúnya dolgokra képes azért, hogy nagyobb legyen az önbecsülése. Ha valamit el akar érni akkor még a családtagjain is képes átgázolni. A Skorpió jegyében született emberek nagyon arrogánsak, de tudnak nagyon jól is viselkedni amikor valakitől akarnak valamit. A Skorpió szeret sértegetni és szereti látni azt, hogyan szenved a sértett személy. Egyes esetekben ők saját maguk is rosszat csinálnak maguknak.

4. Halak

A Halak jól tudnak manipulálni, sok esetben belezavarodnak a hazugságokba, de próbálnak emberként viselkedni. Nagyon szeretnek dramatizálni, hisztériázni, pletykálni, szeretik az intrikákat, de sikerül nekik, hogy mindig mossák kezeiket, azaz ne ők legyenek a hibásak.
Nem szabad a titkainkat elmesélni nekik, mert az első adandó alkalomkor elárulnak. A Halak nagyon kíváncsiak és szeretik tudni más emberek titkait. Egy beszélgetés során a tapasztalatlan embereknek néhány jótanácsot adnak. A Halak félénkek, ezért a kritikus helyzetekben visszavonulnak.

3. Rák

A Rákok általában elfelejtett és leértékelt emberek, ők mindig szeretik bizonyítani az emberiség iránt érzett elégedetlenségüket .Ők olyan emberek akik mindig elégedetlenek, kiprovokálják a konfliktusokat, mert szeretik az ilyen helyzeteket. A Rákok el tudják játszani azt, hogy boldogak és erősek, pedig ők gyengék és sebezhetőek, akiknek szükségük van a szeretetre.

2. Szűz

A Szűz a leghisztisebb csillagjegy, azért mert pesszimista, akkor boldogok, ha mindenkit kihoznak a sodrából. Ők mindig kritikusak, ha valakivel beszélgetnek akkor azt a személyt is kritizálják és szemrehányóan viselkednek vele. Annyira szeretik az intrikát, a veszekedést, a pletykát, hogy szinte mindenkivel így viselkednek, ezért jobb nem vitatkozni velük. Nagyon bosszúállóak, az ellenségüket képesek addig üldözni amíg az bocsánatot nem kér.

1. Bak

A Bakok nem tudnak békességben és harmóniában élni a körülöttük lévőkkel. Szeretnek szert tenni hírnévre és szeretnek dominálni, ezért ridegek és nyersek tudnak lenni. A Bakok stresszelik a körülöttük lévőket, azzal, hogy mindenkitől tökéletességet várnak el. A Bakok nem igazán tudnak nevetni saját magukon, ezért bármilyen rossz vicc veszekedésre ad okot nekik. Csak kevés barátjuk van, szereik az intrikát és a hisztit.

Legyetek figyelmesek és próbáljatok meg nem veszekedni ezekkel a csillagjegyekkel.