A hölgy azt hitte, egy egyszerű rákot filmez, nem tudhatta mi történik a későbbiekben!

Sok felfedezés történt az emberek által végzett kitartó munkának köszönhetően, ami sokszor éveket vesz igénybe, de sok esetben egy generáció kitartó szorgalma hozta el a választ egy adott dolog megértésére. Így jutottak felszínre a fizikai és matematikai teóriák, törvények, képletek és számítások amelyeket napjainkban már rendszeresen használunk.

Néha egy felfedezés véletlenszerűen történik anélkül, hogy az adott személy ilyesmire készülne. Egy erdőben élő pásztor az elveszett kecskéjét kereste és a kecske helyett egy elveszett várost talált, vagy egy ember éppen répát kapált a kertben és közben egy régészeti leletre talált.

Nagyon sok ezekhez hasonló felfedezés létezik, a ebben a videóban is egy ilyen kerül bemutatásra. Ausztráliában egy hölgy egy sziklán ülve egy olyan rákot filmezett, amelyik éppen a víz mellett pihent. Hirtelen felbukkant a vízből egy polip és felfalta a rákot. Senki sem hitte, hogy egy polip ilyesmire képes, hiszen a rák ollóval rendelkezik, amellyel megvédi magát a támadás esetén. Ennek a videónak köszönhetően, a tudomány egy újabb felfedezéssel lett gazdagabb.