Honnan tudhatjuk, hogy elhunyt szeretteink meglátogatnak minket álmunkban?

Talán a legtöbben érezték már úgy, hogy elhunyt hozzátartozójuk meglátogatta őket, miközben aludtak. Aki tapasztalt már ilyet, szerencsésnek mondhatja magát. Ez az álmok talán legérdekesebb és kétségkívül legspirituálisabb fajtája, melynek rejtélyét még nem tudtuk megfejteni. A szakértők még csak most kezdenek mélyebben kutatni a lenyűgöző másvilágban.

Egyesek szerint az ilyen típusú álmok sok közös vonást mutatnak. Sokaknál megjelennek az elhunyt fizikai tulajdonságai az álomban, pl. hogy beteg volt vagy egészséges és az álmodó átél érzelmeket is az elhunyttal kapcsolatban, vagy fél tőle vagy békésnek érzi a találkozást. Az elhunytak általában úgy jelennek meg, amilyenek életükben voltak és nem olyan állapotban láthatók, mint amikor már megbetegedtek. Ugyanakkor az álmokban az elhunytak gyakran látszanak fiatalabbnak és egészségesebbnek, mint haláluk idején.

A szakértők azt vallják, hogy az elhunyt ezeken a látogatói álmokon keresztül szeretné közölni itt hagyott szeretteivel, hogy jól van és minden rendben van vele. Kimondott szavak helyett telepatikusan, szellemi síkon küldi üzenetét az élőknek. Ezek az álmok általában tisztán, élénken megmaradnak az álmodóban ébredés után. Aki szeretné átélni, tegyen a párnája alá egy fotót az elhunyt szerettéről, ezzel növelheti esélyét a látogatói álomnak.