Íme, a három legtávolságtartóbb csillagjegy – Időbe telik, amíg a bizalmukba férkőzünk

Sokfélék vagyunk, és bizonyos dolgokat csillagjegyünk is befolyásolhat. Az alábbi három jegy szülöttei nem heves érzelemkitöréseikről és naivitásukról híresek. Ők sokszor még akkor is kimértnek és távolságtartónak tűnnek, ha épp szerelmesek, vagy rettentő boldogok.

Fontos, hogy ha ilyen emberrel találkozunk, ne próbáljuk meg megváltoztatni, fogadjuk el olyannak, amilyen, hiszen ezen jegyek szülöttei számtalan kiváló tulajdonsággal is rendelkeznek!

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei összetett személyiséggel rendelkeznek, impulzív, őszinte magatartásuk érdekessé teszi őket a legtöbb ember számára. Vannak azonban, akik túlságosan ridegnek és szókimondónak tartják őket. Annyi biztos, hogy a Nyilas jegyű ember szinte mindig megosztó személyiség, akit vagy nagyon kedvelnek, vagy nagyon nem. Menekülnek a megszokott dolgok elől, egy izgalmas kalandra azonban bármikor kaphatóak.

Skorpió

A Skorpiók természetét a hangulatuk gyakori változása mellett az teszi nehézzé, hogy kiválóan képesek álcázni érzéseiket, és ezt sokszor meg is teszik. Gyakorlatilag lehetetlen a fejükbe látni, mert olykor ők maguk sem tudják, mit is szeretnének valójában. Aki azonban ki tud igazodni egy ilyen bonyolult csillagjegyű emberen, az akár életre szóló társra is találhat benne!

Szűz

A Szűz jegyűek számára a függetlenség a legfontosabb, ráadásul jellemző rájuk, hogy rengeteget analizálnak, sokszor úgy tűnhet, mint ha saját életüket, kapcsolataikat is „kívülről” vizsgálnák. Kifejezetten távolságtartóak, ennek ellenére (vagy néha talán épp ezért?) mégis vonzóak, köszönhetően intellektusuknak és rendezettségüknek. Ha sikerül elnyernünk egy szűz barátságát, vagy szerelmét, biztosak lehetünk benne, hogy igazi társat találtunk, aki a végsőkig képes lesz elmenni értünk.