Kóstoltad már a cukkini pizzát? Nálunk sokszor készül, nagyon finom és egyszerű

A pizza az egyik legfinomabb étel, ha a családon múlna, akár minden nap megennék. A cukkini pizza ötlete ezért nagyon megtetszett és ahogy kipróbáltuk, rájöttünk, hogy tényleg nagyon finom! Nincs vele sok munka, hamar elkészül, de mégis elbűvöl mindenkit.

A videóban megtekintheted, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

A cukkini pizza azért is lett kedvenc nálunk, mivel így a család megeszi a zöldséget és senki nem morcos, hogy újra cukkinit kell enni. Nem kell begyúrni a tésztát, nem kell keleszteni, ennek köszönhetően tényleg hamar elkészül. A tésztát tetszés szerint lehet ízesíteni, egy kis oregánó és csodás olaszos ízvilágú finomságot kapunk.

Bármi kerülhet rá feltétként, ahogyan a hagyományos pizzára is. Sonka, kukorica, paprika, több féle sajt, vagy hagyma, tepertő, főtt tojás, ki mivel szereti. Vegetáriánus pizza is lehet, ha csak zöldségeket teszünk rá. Általában legalább kettőt szoktunk sütni, hogy több féle ízesítésű legyen. Ráadásul nem csak frissen fogyasztva finom, hidegen is csodás és újra is lehet melegíteni, akkor is nagyon finom. Az állaga nem változik, ezért ha kihűl mire a család asztalhoz ülne, csak betesszük a mikróba és már ehet is mindenki.

Mikor sok cukkini van a hűtőben, vagy csak nem tudod mi legyen az ebéd, érdemes elkészítened ezt a finomságot, vélhetőleg nagy kedvenc lesz.

Hozzávalók:

  • 1 cukkini,
  • 2 tojás,
  • só,
  • bors,
  • kedvenc fűszereid, bazsalikom, oregánó,
  • 6 evőkanál liszt.