Közlemény! 2017. december 31-ével a cserélhető szóda-és habpatron gyártása megszűnik!

Ki ne emlékezne a hab-, és szódapatronra? A jól ismert patronok azonban jelenlegi formájukban már nem lesznek sokáig megvásárolhatóak. December 31-e után már csak egyszer használatos patronokat vásárolhatunk, amelyek drágábbak lesznek a megszokottnál.

A legtöbb konyhában még mindig ott lapul a szóda-, vagy a habpatron és sokszor nagy hasznát is vesszük. Úgy tűnik, ezektől a jól bevált eszközöktől most ideje elbúcsúznunk, mert jön a modernebb, egyszer használatos változatuk. Akik szeretnének még egy kicsit nosztalgiázni, azok december 31-ig még megvásárolhatják a szokott patronokat.

Alábbiakban a gyártó cég közleményét változtatás nélkül közöljük:

Kedves vásárlóink

Fontos változásokat vezetünk be készülékeink és a patronok gyártásában.

Köszönjük, hogy termékeink használatával részese a patronnal készített szódavíz közel 100 éves tradíciójának, valamint a közel 50 éve ismert habpatronnak.

A tradíció fennmaradása, a minőség javítása, jobbítása érdekében 2018. január 1-től korszerűbb technológiát alkalmazva, magasabb minőségű szóda-és habpatront kínálunk a jelenlegi csererendszerű patronok helyett. A csererendszerü patronok 2017. december 31-ig vásárolhatóak meg webshopunkban.

Az új típusú patronok:

  • gáztöltete 6 g helyett 8 g
  • biztonságosabb zárása, ezért hosszabb, 5 év a minőség megőrzési idő
  • esztétikus megjelenésű
  • nem visszaváltható, nem betétdíjas termék
  • 1 doboz 10 db habpatront tartalmaz, mint a szódapatron

A fenti változásokból adódóan a fogyasztói árak is változnak;

  • Szódapatron 999,-Ft/dobozi 10 db patron
  • Habpatron: 1 290,-Ft/doboz/10 db patron

Az új típusú patronok használatához a készülékekben szükséges a nyakgumi cseréje. Az új, kék színű nyakgumival mind a jelenlegi cserepatronok, mind pedig az új típusú 8 g-os patronok használhatóak. Az új típusú patronok dobozát, január 1-tól február 28-ig díjmentesen biztosítjuk a cseréhez szükséges kék színü nyakgumit. A nyakgumi cseréhez a dobozokban elhelyezett útmutató mellett elérhetőségeinken is segítséget nyújtunk: liss[kukac]liss.hu 06-209-500-100

A jelenlegi csererendszerű szóda-és habpatronokat 2018. március 31-ig minden értékesítőhelyen visszavásárolják, a részletekről érdeklődjön a visszaváltás helyén.

Reméljük, tájékoztatásunkkal, és segítségünkkel az új típusú patronokat is megelégedéssel fogja használni.

Répcelak, 2017. szeptember 17.

LISS Patrongyártó, Töltő és Forgalmazó Kft.

Bővebben: http://liss.hu