Megdöbbentő, amit az izraeli orvosok fedeztek fel nem is olyan régen! Megtalálták az élet problémáinak a megoldását

Az emberi immunhiány-előidéző vírus egy olyán vírus, amely az AIDS kórokozója. A HIV vírust még 1983-ban fedezték fel, a mai napig négy fajtája ismert.

A HIV csökkenti az emberi szervezet ellenálló képességét különböző kórokozókkal szemben.

A fertőzés úgy terjed, hogy egy egészséges ember véráramába bejut egy fertőzött ember testfolyadéka.

Külső környezetben a vírus szinte azonnal elpusztul, ezért a fertőzés csak kontaktus útján terjed.

HIV ellenszere

Mostanáig nem volt ellenszer a HIV vírus ellen. Voltak készítmények, amelyek enyhítették a betegség lefolyását azzal, hogy meghosszabbították a HIV vírus inaktív időszakát, de ezek nem biztosították a teljes gyógyulást.

Nem olyan régen a jeruzsálemi Héber Egyetem tudósai hihetetlen felfedezésre jutottak. Azt állítják, hogy azonosítottak egy Gammora nevű fehérjét, ami gyakorlatilag teljesen elpusztítja az emberi szervezetben lévő HIV vírusokat.

Nem olyan rég fejezték be a gyógyszer tesztelésének első fázisát. Kinézetre egy egyszerű tabletta, amely koncentrált Gammora fehérjét tartalmaz.

Az ellenszer hatása megdöbbentő. 97 %  hatékonysággal képes legyőzni a fertőzött szervezet HIV vírusát. Ilyen eredményt még senki sem tudott felmutatni.

Nagyon fontos, hogy a Gammorának nincsenek mellékhatásai. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer csak a vírust támadja meg, azonban az egészséges sejteket nem károsítja.

Nagy a valószínűsége annak, hogy a készítmény pár éven belül kikerül a gyógyszerpiacra. Az ára érzékelhetően alacsonyabb lesz, mint a hasonló HIV vírusfertőzés elleni készítményeknek az ára.

Feltalálók bizakodnak abban, hogy a készítmény elérhető lesz a legszegényebb afrikai országokban is, ahol katasztrofálisan magas a HIV fertőzöttek száma.

Hihetetlen hír, igaz? Ez egy új remény a világon élő millióknak és egy új szakasz azoknak az életében, akik ki tudnak gyógyulni ebből a betegségből. Feltétlenül oszd meg ezt az érdekes cikket barátaiddal a világhálón, azért, hogy minél több ember ismerje meg ezt a hihetetlen áttörést.

További információk: mazsihisz.huynetnews.comynetnews.com