Meghalunk és itt hagyunk mindent. Csak a szívünk gazdagságát visszük magunkkal, amivel szerettük a szeretteinket!

Megtanultam, hogy egy probléma esetén a legjobb szakértő az, akinek volt már ilyen problémája. A valódi gyógyulás, a gyógyult ember szemléletében rejlik.

Az élet tele van tapasztalatokkal, jókkal és rosszakkal, amelyeket nem kell mindig, mindenkivel megosztanunk. Az emberek olyan mentális stratégiákat fejlesztenek ki, amelyeket egész életükben alkalmaznak és sokszor fájdalmat okoznak. Megszokják, hogy „fájdalmat okozzanak”. Majd abból a fájdalomból merítenek erőt, amit másnak okoznak. Lebecsülöd amit elérsz, de minden kis hibát felnagyítasz, ez tökéletes út a depresszió felé.

Az érzelmi szemét a következőkből tevődik össze: kritika, összehasonlítás, szégyenérzet, önmagunk hibáztatása, késés, önmarcangolás. Hibázunk, hogy megtanuljuk, hogyan kerüljük el a hibákat. Az ultimátumok és a címkék nem segítenek. Mindenki mást tapasztal meg, mindenkinek idő kell ahhoz, hogy haladjon. Türelemre van szükségünk!

Egy sárga tulipán vizébe tégy egy tintapatront és a tulipánon lévő foltok lilák lesznek. Az egészséges elme utat mutat és nem hibáztat. Nem létezik olyan bűn, amit a Jóisten ne bocsájtana meg! A gond az, hogy mi nem tudunk megbocsájtani saját magunknak. Elítéljük magunkat újra és újra. A szeretet és a mosoly két nagyon erős gyógyító erő! A testünk szomjazik a szeretetre, az érintésre. Mit tettél ma a lelkedért? Mit tettél ma a testedért? A boldogságot nem lehet megvásárolni! Szerencsére. A boldogság belülről jön! Az, hogy, hogy vagyok sokkal fontosabb annál, hogy mim van. Meghalunk és itt hagyunk mindent. Csak a szívünk boldogságát visszük magunkkal, amivel a szeretteinket szerettük!