Mentőautóban lévő gazdájuk után rohantak a hűséges kutyák

Nem mozdultak a kórház elől a hűséges kutyák

Ismét bebizonyosodott, hogy a kutyák szeretete és hűsége páratlan.

A Brazília déli részén található Cianorte-ban egy Luiz nevű férfi szívrohamot kapott, szerencsére a segítség időben érkezett, a hajléktalan férfit azonnal kórházba szállították. A mentősök meglepődve vették észre, hogy Luiz hat kutyája futva követte a mentőautót, egészen a kórházig szaladtak gazdájuk után.

A kutyák letáboroztak a kórház előtt, és egy teljes napig ott várakoztak. Kórházi dolgozók és szemtanúk szerint a kutyusok nagyon zaklatottak voltak, vonyítottak és nyüszítettek egész nap. Szerencsére gazdájukat másnap ki is engedték a kórházból, aki miután meghallotta kedvenceit, rögtön értük ment.

A férfi egyébként nem lepődött meg a történteken, ugyanis mint elmondta, nagyon bensőséges, közeli kapcsolatban van a kutyáival.

Egy, a történteket látó állatvédő így nyilatkozott az esetről:

„A kutyák nagyon aggódtak. Amikor bevitték a kórházba a gazdájukat, óriási izgatottság lett úrrá rajtuk, utána pedig megállás nélkül vonyítottak a bejárati ajtó előtt. Később kicsit megnyugodtak, és lefeküdtek, de eszükbe sem jutott elmenni. Addig maradtak, amíg a gazdájuk bent volt az épületben.”