Mi vár rád idén? Az oroszlán és a kos számára ez egy fantasztikus év, de a nyilas…

Az asztrológusok a 2019-es évben változásokat látnak a csillagjegyek szülötteinek életében, lesznek olyan személyek akik nagy pénzösszegeknek örülhetnek és lesznek olyanok akiknek az életébe beköszönt az igazi boldog szerelem.

Egyes személyek számára pedig ez az év sokkal nehezebb lesz a tavalyi évnél.

KOS

A KOS jegyében született személyek számára ez az év változást hoz a munkájukban és a magánéletükben is. Beérik a munkájukba fektetett idő gyümölcse és örülhetnek a sikereknek. A családban vigyázniuk kell arra, hogy mire, hogyan reagálnak, igyekezniük kell megőrizni a családi harmóniát. A párkapcsolatukban pedig felejthetetlen percekre számíthatnak.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

BIKA

A BIKA jegy szülöttei egy mindentéren sikeres év várja. Az üzleti életben mindig a győztesek között szerepel és sikereket ér el. Az a legfontosabb, hogy a BIKA ne veszítse el a türelmét és minden dolgát megfontoltan végezzen. Az egyedülálló BIKÁK számára olyan partner van kilátásban akivel házasságot kötnek.

IKREK

Az IKREK számára ez az év nem tűnik a legszerencsésebbnek, de kitartással és munkával elérik a céljaikat, a munkában és a családi életben is. E jegy szülötteinek türelmesnek kell lenniük és jobban oda kell figyeljenek az egészségükre is. Úgy tűnik a család nem igazán fogja támogatni őket, pont akkor nem lesznek mellettük amikor arra a legnagyobb szükség lenne.

RÁK

A RÁK jegyében születettek számára ez az év jónak mutatkozik, júniusban és júliusban nagy változások várhatóak a munkahelyen, jó irányba. Nagyon mozgalmas év várható, ezért vigyázniuk kell arra, hogy ne hajtsák túl magukat és kerüljék a stresszes helyzeteket. A család nagy örömükre támogatni fogja őket mindenben amit csinálnak.

OROSZLÁN

Az OROSZLÁN jegyűek számára ez az év kiváló lesz, a munkájukban sikereket érnek el és az élet többi részén is pozitív változásokra számíthatnak. Mivel spirituális és Istenhívő emberek, ezért mentálisan is kiegyensúlyozottak lesznek. Olyan helyről fognak pénzt kapni, amire nem is számítanak, még egy örökséghez is hozzájuthatnak. A szerelem miatt sem kell aggódniuk, ez az év nyugodt és boldog lesz a számukra!

SZŰZ

Ez az év a SZŰZ jegyűek számára nagyon megterhelő lesz, a munka szempontjából mert problémájuk lesz a kollégákkal, de anyagi téren sikereket érnek el. A családi életük viszont nagyon jól alakul, kirándulások várnak rájuk, együtt a családdal ez sokat fog segíteni nekik abban, hogy túltegyék magukat a stresszes időszakokon.

MÉRLEG

A MÉRLEG jegy szülöttei számára ez az év a befejezések éve lesz, mert azok a dolgok amiket elkezdtek az elmúlt években, mostanra véget érnek és a MÉRLEGEK learathatják a munkájuk gyümölcsét. Ebben az évben mégis kitartóak és türelmesek kell legyenek, mindig minden szituációban résen kell legyenek. Vigyázniuk kell a kiadásokra és a befektetésekre, mert nagy a kockázat.

SKORPIÓ

A SKORPIÓK számára ez az év a növekedés és a kibontakozás éve lesz, a stressz és a hirtelen felindultság mindig végigkíséri őket. A karrierükben elismeréseket és előléptetéseket érnek el. A családi életük csendes és harmonikus lesz, még a jövőbeli konfliktusokat is elkerülik a nyugodt, kellemes társalgásukkal.

NYILAS

A NYILAS számára ez az év dinamikus és nagyon fontos év lesz. A munka szempontjából nem számíthat új dolgokra, de javulás várható a már meglévő dolgokban. Anyagi téren nem lesznek problémái sőt a befektetései gyümölcsét élvezheti. Most a NYILAS növelheti a bevételeit. A magánéletben a gondok megoldódnak, türelem és megértés kell hozzá, mert másképp váláshoz és szakításhoz is vezethetnek a dolgok.

BAK

A BAK számára ez az év pozitív lesz, a dolgai felhalmozódnak, de ő képes lesz őket ellenőrizni és megoldani egyszerre. A munkádat észreveszik, elismerésben lesz részed, előléptetésre számíthatsz. A siker egyszerűen a lábad előtt hever, de az egészségedre vigyázni kell. Próbálj minél több időt a családdal tölteni, beszélgessetek sokat azért, hogy elkerüljétek azokat a kellemetlenségeket amelyeket a kommunikáció hiánya okoz.

VÍZÖNTŐ

Kedvező év várható a VÍZÖNTŐK számára, minden életterületen sikeresek lesznek, karrier, pénz, szerelem és egészség. A gyors döntéseket kerülniük kell, jól át kell gondolni mindent, mielőtt döntenének. Ebben az évben a VÍZÖNTŐK relaxálhatnak és élvezhetik az előző években befektetett munkájuk gyümölcsét. Anyagilag jó bevételekre számíthatnak, pozitív beállítottságúak és boldogok lesznek.

HALAK

Az üzleti életben jól alakulnak a dolgaik, ezért ez az év pozitív lesz a számukra. Olyan vezető személyiségekkel lesz kapcsolatuk akik a karrierjük fejlődésében segítenek. Lehet, hogy ez a dolog nem lesz jóhatással a családi életükre, mert kevesebb időt fognak együtt tölteni a szeretett személyekkel. Kerülniük kell a befektetéseket és a komplikált anyagi dolgokat, mert nagy pénz veszteségeket okozhatnak.