Minden lélek akivel találkozol, 3 kozmikus okból kerül a környezetedbe

Az életben minden találkozás okkal történik. Néha olyan emberekkel találkozunk, akik felébresztik a lelkünket és segítenek abban, hogy az életünk új irányba haladjon, máskor pedig olyan emberekre van szükségünk, akik felemelnek bennünket és eszünkbe juttatják, hogy kik is vagyunk valójában.

Nem tudhatjuk minden esetben, hogy miért is találkozunk egy adott személlyel, de nyitottak kell legyünk minden találkozásra, mert minden okkal történik. Három féle lélek lép be az életünkbe:

 1. Azok a lelkek akik felébresztenek bennünket

Ezek a lelkek állandóan vagy hosszabb ideig megjelennek az életünkben, mint lelki társ vagy ikerláng. Ezek a lelkek azért jelennek meg az életünkbe, hogy akadályokat állítsanak a számunkra. Nem könnyű felismerni ezeket a lelkeket, lehet egy családon belüli kapcsolat is akár.

Ezeket a lelkeket nem a korábbi lélekszerződések miatt küldi az Univerzum, hanem mi egyeztünk bele ezekbe a találkozásokba, még a leszületésünk előtt, még a helyet is meghatároztuk, ahol ezekkel a lelkekkel találkozni fogunk. Minden amit tennünk kell annyi, hogy engedjük át az irányítást a sorsnak azért, hogy mi megtudjuk oldani a problémákat és az életcélunkkal foglalkozzunk, amit be kell teljesítenünk.

2. Lelkek akik arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik vagyunk

Sok esetben úgy érezzük, hogy távolodunk az életcélunktól, minden olyan dologgal foglalkozunk ami körülöttünk van és nincs időnk magunkra, a lelkünkre, az álmainkra. Nem éljük meg a pillanatot. A legnehezebb feladat számunkra az, hogy önmagunk legyünk és a saját igazságunk szerint éljünk.

Épen ezért ezek a lelkek azért jelennek meg az életünkben, hogy segítsenek abban hogy emlékezzünk arra kik vagyunk és figyeljünk a lelkünk jelzéseire. Néha ez a dolog egyszerű, máskor pedig egy életre szóló leckét kapunk azért, hogy megértsük.

3. Lelkek akik arra emlékeztetnek bennünket, hogy az életet meg kell becsülnünk

Általában ezek a lelkek mindig az utunkba kerülnek. Lehet szó egy egyszerű beszélgetésről, amely órákig tart vagy olyan ismeretlen mosolyokról, amelyek arra buzdítanak bennünket, hogy megkérdezzük magunktól miért is feledkeztünk meg azokról a dolgokról amit a szívünk sugall.

Ha valaki nem marad az életünkbe hosszú évekig nem azt jelenti, hogy nem volt értelme a találkozásnak, hanem az ilyen lelkek nem ismernek eléggé bennünket.

Az a legszebb az életünkben, hogy mindenkinek van egy meséje és mindenkinek van egy életfeladata. Néha olyan emberek lépnek be az életünkbe, akik megváltoztatják az életünket és maradnak is, máskor pedig olyan emberekkel találkozunk akik felnyitják a szemünket, hogy megértsük változtatnunk kell.