Mosolyogjunk a világra, most sokkal nagyobb szükség van a törődésre és kedvességre, mint máskor

Amikor csak lehet, mosolyogj. A világ, amelyben most élünk, tele van szomorúsággal, az emberek szomorúak, bizonytalanok és idegesek. Próbáljunk meg másokat felvidítani, amikor csak tehetjük.

Az elmúlt hetekben mindenki rossz hírekkel találkozott. Nem tudhatjuk, ez az időszak milyen hatással van másokra, nem tudhatjuk, milyen kihívásokkal kell szembenézniük. Mindig megoszthatjuk a mosolyunkat másokkal, mi így tehetjük jobbá a világot.

Soha nem tudhatod, hogy a kedves cselekedet, mennyire képes megváltoztatni valakinek a napját. Engedd meg, hogy a nagylelkűség és a kedvesség megérintse mások lelkét az előttünk álló hetekben. Legyünk kedvesek és segítőkészek, küldj mosolyt és szeretetet a világnak.

Most még fontosabb, hogy miként viselkedünk másokkal. Egy kedves szó a boltban, egy kis odafigyelés, amivel megszépíthetjük mások napját most aranyat ér. Legyünk figyelmesek, mert most mindenkinek nehéz, nem csak nekünk vannak gondjaink, nem csak mi vagyunk tele félelemmel, nem csak mi vagyunk feszültek.

Sokkal könnyebben átvészelnénk ezt a nehéz helyzetet, ha mindenki kicsit kedvesebb, kicsit türelmesebb, kicsit segítőkészebb lenne.