Örülök, hogy megtaláltam ezt a zsemle receptet, mióta így sütöm, finom puha még következő nap is

Már több fajta zsemle receptet kipróbáltunk, de egyik sem volt tökéletes. Ez most végre nagyon jó lett. Finom puha, következő napra se szárad ki és egyáltalán nem morzsálódik.

A tésztát nem nehéz elkészíteni, nem kell többször átgyúrni, nagyon egyszerűen el tudja készíteni bárki, végre mi is tudunk itthon finom zsemlét sütni.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Általában dupla adagot sütünk, hogy legyen 2 – 3 napra elegendő. Nagyon jól megőrzi az állagát, ezért nem kell attól félni, hogy kiszárad. Olcsó és finom, már mi is tudjuk mennyire egyszerű itthon elkészíteni. A legjobb benne, hogy nem kell beérnünk azzal a zsemlével, vagy kiflivel, ami este még van a boltban, hanem akármikor elkészíthetjük magunknak.

Nagyon finom frissen és forrón is, de ha kihűl akkor is bámulatos az íze. Ez az a zsemle, ami akár önmagában is fogyasztható, annyira csodás. Ha már sok receptet kipróbáltál, de eddig egyik sem jött be igazán, ezzel érdemes próbálkoznod. Ha mindent a látottak szerint csinálsz, nagyon finom házi zsemlét tehetsz az asztalra. Nálunk mostanában jobban fogy mint a kenyér, nagy kedvence a családnak, ezért leginkább ezt szoktuk sütni.