Pszichológiai teszt: válassz egy tollat és megtudhatod, mire van szüksége a lelkednek a boldogsághoz

A tudatalattink számtalan olyan dolgot elraktároz amire nem is gondolnánk. Ma egy olyan tesztet hoztunk amelyben nyolc darab toll van. Válassz ki egy tollat közülük, és megtudhatod azt, hogy mit is akarsz igazán.

1. Sokféleség

Több mindent szeretnél az életben, ha ezt a tollat választottad, akkor elakadtál a rutinban. Mindig ugyanazt a dolgot csinálod, azt érzed, hogy szükséged van valami újra az életben. A választásod azt mutatja, hogy a sokféleséget keresed gondolatban és tettekben is. Ez a toll azért tetszett meg neked mert színes, ezek a színek pedig a belső kívánságaidat jelképezik. Legyen szó a munkáról vagy a személyes életedről, mindenképpen sürgősen szükséged van valami újra az érzelmeid felfrissítéséhez.

2. Figyelem

Jobban szeretnél koncentrálni az életben, ha ezt a tollat választottad akkor te nehezen végzed el a feladataidat az elejétől a végéig. Több dologba is belekezdesz egyszerre, de félúton mindegyiket feladod. A választásod azt mutatja, hogy arra akarsz koncentrálni, hogy befejezz minden elkezdett dolgodat és kibékülj saját magaddal. A toll amelyet választottál több színű, ezért vonzotta a figyelmedet.

3. Kedvesség

Ha ezt a tollat választottad akkor te egy kedves, gondoskodó és barátságos személy vagy, mindig többet adsz annál mint amennyit kapsz. Tudod azt, hogy több szeretetet érdemelsz, de többször megtörtént már, hogy mások csak kihasználták a jóságodat. A választásod azt mutatja, hogy több szeretetre vágysz, a kék toll ezt szimbolizálja, ezért esett erre a választásod. Ne aggódj, te egy nagyon kedves ember vagy akkor is, ha nem kapsz a számodra elegendő szeretetet, bárhogyan is, de meg fogod találni a békét.

4. A színek sokfélesége

Ha ezt a tollat választottad akkor a te életedben nincs sok izgalom, úgy érzed elég sok szürke napod van, fáradtnak érzed magad a téged körülvevő negatívízműs miatt. A te választásod a belső érzéseidet szimbolizálja azt, hogy szeretnéd, ha az életed színesebb lenne. Több pozitívumot akarsz és kevesebb hallgatást. Téged megragadott a színes természet és a toll ragyogása, mert azt szeretnéd, hogy ez a ragyogás az életedben is jelen legyen.

5. Erő

Ha ezt a tollat választottad akkor meg akarod találni azt az erőt amellyel megvalósíthatod az álmaidat. Sok ötleted van, de elakadtál abban a helyzetben amikor nincs elég bátorságod ahhoz, hogy túllépj minden olyan akadályon amely a sikered útjában áll. A választásod azt mutatja, hogy a belső erődet keresed, szükséged van egy belső impulzusra ahhoz, hogy kövesd az ambícióidat. A toll sötét színei az erőt szimbolizálják, ezért választottad ezt a tollat. Mindaz amire szükséged van, egy impulzus amitől szárnyakra kapsz.

6. Egyszerűség

Ha ezt a tollat választottad akkor te úgy érzed, hogy elakadtál az életedben. Túl sok minden történik körülötted, úgy érzed, hogy az állandó változások megfojtanak. Kétségbeesetten keresed az egyszerűséget. A választásod azt mutatja, hogy sokszor meg kell birkóznod a nehéz érzelmekkel. Minden amire szükséged van az egy egyszerű és nyugodt élet. Az egyszerű, de elegáns toll választása ugyanezt a vágyadat szimbolizálja.

7. Stabilitás

Ha ezt a tollat választottad akkor fáradt vagy, sokat dolgoztál azért, hogy oda juss, ahol most vagy. Függetlenül attól az erőtől amit a munkádba fektetsz, egyszerűen már nem vagy boldog. A választásod azt jelenti, hogy szeretnél találni egy stabil megoldást a fejlődéshez, mert csak a stabilitás hozza meg azt a békét amit szeretnél. A toll amelyet választottál egy különleges színösszeállítás, ezért vonzott ez a toll téged.

8. Szikra

Ha ezt a tollat választottad akkor nagyon unod már a monoton életet, belefáradtál az emberekbe akik körülvesznek téged, az életedben egy olyan stagnálás van amit nem tudsz elkerülni. A választásod azt mutatja, hogy szükséged van egy szikrára az életedben amely felgyújtja a szenvedélyed és életerősebbnek fogod érezni magad. A fényes toll amit választottál ezt a vágyadat jelképezi.