Rövid farmernadrág – mivel és hogyan állítsuk össze?

rövid farmernadrág
rövid farmernadrág

Kint, amikor egyre melegebb van, érdemes elgondolkodni azon, hogyan egészítsük ki a szekrényedet, lazább ruházattal. Nemsokára már a klasszikus, hosszú farmernadrágot átváltjuk rövidnadrágokra. Alig várjuk! De mielőtt megjön a nyár, érdemes tudni, hogy milyen stilizációkban érdemes őket hordani.

Férfi farmer rövidnadrág: mindenekelőtt univerzális

A rövidnadrág egy olyan ruhakiegészítő, ami nélkül nehezen tudjuk elképzelni a nyarat. A hosszú nadrágot bátran tudjuk hordani a hűvösebb évszakokban, nyáron viszont nem éppen a legjobb megoldás. Ugyanakkor nem muszáj lemondanunk a stílusos, kényelmes farmerről – érdemes választani a rövid farmernadrágot!

A rövid férfi farmernadrág, minden férfi szekrényében megtalálható kell, hogy legyen. Sokkal jobban stílusosak, mint a sportos verzió, ugyanakkor éppen annyira univerzális, hogy be fog válni egy hétvégi kiránduláskor, de találkozókra barátokkal is. Abban az esetben, ha a munkahelyeden nincsen kötelező dress code, felveheted az irodába is. A megoldás kulcsa, hogy a ruhákat megfelelően válasszuk ki.

Rövid farmernadrág: mivel állítsuk össze?

A rövid farmernadrág gyakorlatilag mindenhez illeszkedik. A leginkább minimalista és egyszerű stilizáció az – az, hogy felveszünk hozzá egy klasszikus trikót, vagy pólót. Gyorsan komponálható, kényelmes és alkalmas gyakorlatilag minden nem hivatalos alkalomra. Nagyon sok variációt hozhatsz létre ebből a stilizációból: választhatod a kedvenc feliratos pólódat, a legdivatosabb pólókat különböző színben, ami a farmer férfi nadrághoz kiválóan fut illeszkedni. Rövid ujj, vagy hosszú ujj? Ez a te döntésed!

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

A hűvösebb estéken, ne feledkezz meg, valami melegebbről: felülre vegyél fel egy kapucni nélkül rendelkező melegítőfelsőt, vagy a kedvenc pulóvered. Ez egy ideális duett lesz a nadrággal, te pedig biztosan nem fogsz fázni.

Mint már említettük, a rövid férfi farmernadrágokhoz, illeszkedni fog egy felülre felvehető póló: egy póló összeállításával kiválóan fogsz kinézni! Ezzel a megoldással létrehozol egy nyári, vagány look-ot, ideális nyaralásra, a tengerpartnál, vagy a városban. A rövid farmernadrág, sima póló és a felülre felvehető melegítő érdekes mintázattal, eredményezni fogja azt, hogy kényelmesen és stílusosan fogsz kinézni.

Rövid farmernadrág és a kiegészítők

A ruha az nem minden. Ahhoz, hogy egy teljes ruházatot hozzál létre, elengedhetetlenek a kiegészítők is. A legfontosabb a cipő: a rövid férfi farmer nadrághoz, ideálisan fognak passzolni a sportcipők. Tornacipők, vagy sneackersek, az mindig a legjobb megoldás. Az elegánsabb stilizációkhoz, pólóval, vagy inggel kiválóak lesznek a mokaszínok, vagy az espadrille-ok, amik nyárra időzíthető.

Ne feledkezzél meg a többi kiegészítőkről sem: kedvenc óra, baseballsapka, vagy hátizsák ideálisan kiegészíti a stilizációt. Nyáron ne feledkezzél meg a napszemüvegről. Ilyen kiegészítők esetében kövesd a trendeket, vagy válaszd a kedvenc, időtálló megoldást. Karóra bőrszíjjal, a hozzátartozó baseball sapka, vagy ebben a szezonban a divatos szemüveg, mindenképpen ideális lesz és bizonyítani fogja azt, hogy értesz a divathoz.

Rövid férfi farmernadrág neked

A legdivatosabb és univerzális rövid farmernadrágot megtalálod az Ozonee boltjában. Rád várnak a modellek különböző színben és mintában. Válaszd, azt a szabást, ami a legjobban illik hozzád, amit könnyedén hozzá tudsz illeszteni, azokhoz a ruhákhoz, amiket a szekrényben találsz és örülj a kényelemnek és annak, hogy könnyedén össze tudod komponálni ezeket a stilizációkat a nyári évszakokban!