Személyiségteszt: Melyik kulcs a lelked kulcsa?

Az alábbi tesztben a kulcs szimbólumának segítségével tudhatsz meg többet magadról, személyiségedről.

Nincs más dolgod, mint választani egyet a hat kulcs közül, és elolvasni a hozzá tartozó jellemzést!

1-es kulcs:

Egy igazi küzdő vagy. Árad belőled az energia, kreatív vagy, és tettre kész. Kisugárzásod és tekinteted mágnesként vonzza az embereket. A környezeted hallgat rád, szívesen beszélgetnek veled, sokan keresik a társaságod. Számodra első az őszinteség, a hazugságot és az árulást nem viseled el, és nem is bocsátod meg soha.

2-es kulcs:

Játékos és vidám személyiség vagy. Szeretsz színesen és feltűnően öltözködni. Olykor habzsolod az életet, ha valaki, Te pontosan tudod, hogyan kell kikapcsolódni, szórakozni. Érzelmeidet képes vagy kordában tartani, ha szükséges, azonban döntéseid a szívedre, és nem az eszedre hallgatva hozod meg. A családod és az emberi kapcsolatok fontosabbak számodra a karrierednél.

3-as kulcs:

Kedvesség, empátia és gyengédség árad belőled. Tőled mindig számíthat beszélgetőpartnered egy kis biztatásra, pár jó szóra. Képes vagy másokat megnyugtatni, felvidítani. Remekül kommunikálsz, ennek, és kiegyensúlyozottságodnak köszönhetően széles baráti körrel rendelkezel. Jelszavad a pozitivitás, ezért is érzik úgy sokan, hogy miután beszélgettek veled, más színben látják a világot. Szívesen segítesz másoknak, képes vagy motiválni a környezetedet. A sok segítség közben azonban fontos, hogy ne feledkezz meg saját magadról. Bátran használd ki a lehetőségeket, amiket az élettől kapsz, és amikor kell, helyezd magad az első helyre, így elérheted majd legnagyobb céljaidat is.

4-es kulcs:

Rendkívül határozott és magabiztos vagy, ami önismeretednek is köszönhető. Nem kerülgeted a forró kását, bátran megmondod a véleményed másoknak, olykor kissé nyers stílusban. Azonban saját magaddal is ugyanilyen őszinte és kemény tudsz lenni. Lehengerlő stílusodnak és karizmádnak köszönhetően azonban csípős megjegyzéseid ellenére is népszerű ember vagy. Ha motivált vagy, kiugró eredményeket tudsz elérni, ami másokat is ámulatba ejt. Szenvedélyesen szeretsz, aki közel áll a szívedhez, annak beragyogod az életét, de azt is kimutatod, ha valaki ellenszenves számodra.

5-ös kulcs:

Imádod az életet. Szeretsz szeretni és szeretve lenni. Az erős érzelmek meghatározzák az életedet, mindent szenvedéllyel csinálsz. Élményeidet és gondolataidat szívesen osztod meg másokkal. Az utazás fontos szerepet tölt be az életedben, igazi felfedező vagy, de emellett egy rendezett otthonra is szükséged van, ahová hazatérhetsz. Szépséged és jó kedélyed titka az, hogy Te valóban értékeled az élet apró örömeit, meglátod a szépet a hétköznapi dolgokban is, ezek azok a dolgok, melyek segítségével feltöltődsz.

6-os kulcs:

Egyensúlyra törekedsz az élet minden területén. Igyekszel jól beosztani az idődet, és csak olyan dolgokkal foglalkozni, amiknek valódi értelme van. Nagyon mélyen érző vagy, emiatt viszont az átlagnál nehezebben birkózol meg a kudarcokkal, hosszú időre visszavet, ha valami nem sikerül, nem tudsz gyorsan talpra állni. Gondolkodásmódod sajátos és egyedi, ennek köszönhetően sok innovatív, eredeti ötleted van. Képességeid kiválóak, igazságérzeted óriási, bárhol, bármikor, bárkivel szemben kiállsz, ha úgy érzed, igazságtalanság ért.