Egy válás története: a férjemnél két ajándékot találtam, de az egyiket nem nekem szánta

Ma elmesélem nektek milyen ajándékot találtam a férjem autójában, amit sajnos nem nekem szánt.

Március 7. én nagytakarítást csináltam a házban, mostam, vasaltam és a cicánkat is megfürdettem. A cicánk szőre nagyon hullik, az egész lakás tele van vele. Eszembe jutott, hogy a férjemnek van egy kézi porszívója amelyikkel az autóját takarítja, gondoltam behozom, hogy feltakarítsam vele a macskaszőrt.

Kinyitottam az autó csomagtartóját, majd a porszívó mellett megláttam egy kis csomagot. Gondoltam, hogy azt én fogom kapni március 8-án nők napján.

Gyerekes kíváncsisággal gyorsan ki is bontottam, megnéztem mi van benne. A csomagban 2 kis doboz volt az egyik piros, a másik aranyszínű volt fehér csíkokkal. Kinyitottam a piros csomagot amelyben egy nyaklánc volt medállal és mellette egy kártya amin ez állt: Dóra, csodálatos kék szemű szerelmem, te vagy az életem! Szeretlek!

Kinyitottam a másik csomagot is, ugyanolyan lánc volt benne ugyanolyan medállal, csak a mellette lévő kártyán más szöveg volt: Ildikó szeretlek! Te vagy az én hercegnőm!

Nem tudtam hirtelen mit csináljak, mit gondoljak, nagyon elkeseredtem. Kicseréltem a két kártyát amely a kis dobozok mellett volt.

Másnap reggel megkaptam a férjemtől a piros dobozos ajándékot, szépen mosolyogtam, megköszöntem neki, ő észre sem vette, hogy ki lettek cserélve az ajándékkártyák. A férjem azt mondta, hogy sürgősen a munkahelyére kell mennie.

Igen, mondtam én, tudom, hogy hívják ezt a sürgősséget. Ne siess, én még úgyis össze kell pakoljam a dolgaimat.