Tedd ezt a készüléket a füledbe és azonnal lefordítja amit idegennyelven mondanak!

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy idegennyelven kellett beszélnie és emiatt kellemetlen helyzetben érezte magát. Néha vicces helyzetek alakulnak így ki, máskor inkább kínosak. Néha a nyelvtudás hiánya sok problémát okozhat. Szerencsére a technika folyamatosan halad, így már az idei évben megvásárolható lesz egy olyan eszköz, amit csak a fülünkbe kell dugni és azonnal lefordítja a hallott idegennyelvű mondatokat.

Ennek köszönhetően a nyelvtanulás akár fölöslegessé is válhat!

A készülék neve The Pilot, Waverly Labs a forgalmazója. Az elképzelés nagyon egyszerű, az ötlet viszont bámulatos! A készülék hallja amit nekünk mondanak idegennyelven és ezt rögtön le is fordítja. A nyelvek között is könnyedén váltogathatunk. A készülék jelenleg angol, francia, spanyol és olasz nyelvű mondatokat tud lefordítani.

A The Pilot idén szeptembertől lesz megvásárolható, az ára pedig 129 dollár lesz. Az apró kis készülék olyan lesz mint egy tolmács, tehát azonnal lefordítja a hallott idegennyelvű mondatokat.

tedd-ezt-keszuleket-fuledbe-es-azonnal-leforditja-amit-idegennyelven-mondanak

A készülék két apró fülhallgatóból áll, amelyek tökéletesen illeszkednek a fülekhez. A nyelvváltáshoz egy telefonos applikációt kell majd alkalmazni.

tedd-ezt-keszuleket-fuledbe-es-azonnal-leforditja-amit-idegennyelven-mondanak3