Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az erkölcsi normát is túllépi. Ma egy olyan történetet mutatunk be nektek, amelyet érdemes figyelmesen elolvasnotok, mert ismét bebizonyosodik, hogy nagyon fontos nyitott szemmel járnunk a világban.

Egy sofőr a munkaidő lejárta után bement egy üzletbe vásárolni. Amikor befejezte a vásárlást és szeretett volna ismét beülni az autójába egy 12 – 14 év körüli kislány termett előtte. A kislány szakadt ruhát viselt és a kezén kék foltok voltak, majdnem sírva könyörgött a sofőrnek, hogy vigye őt haza. A sofőr eközben észrevett egy kicsit távolabb parkoló titokzatos, sötét üveges autót, amely felé a kislány többször is hátra pillantott. Ezért is mondta a sofőr a kislánynak, hogy ő nem viszi sehová, de hív neki egy taxit. Amikor a kislány ezt meghallotta gyorsan elszaladt és abba a titokzatos autóba szállt be. A sofőr ekkor már mindent értett, ez egy újabb pénzszerzési lehetőség a rossz emberek számára, hiszen ha egy ismeretlen kislány beül az autódba és közben az apja megjelenik abból a „titokzatos autóból” annak könnyen rablás lehet a vége.

Még belegondolni is rossz, hogy mi történhetett volna, ha ez a sofőr nem ennyire körültekintő. Amikor a sofőr ismét autóba ült és elindult, elállta a titokzatos autó útját és meglátta, hogy ebből az autóból egy megtermett férfi lépett ki, aki vulgáris szavakat használva ordítozni kezdett a kislánnyal. A sofőr távolabb ment, majd végül elhajtott erről a veszélyes helyről. Mi ebből a történetből a tanulság? Védjétek a gyermekeiteket és és legyetek nagyon figyelmesek, nyilvánvaló, hogy a rossz embereknek semmi sem szent, még a gyermekük sem, ha szükségük van pénzre még őket is felhasználják, hogy bevételhez jussanak!