Ünnepelt modell lett a Down-szindrómás kislány

A közösségi médiának köszönhetően egyik pillanatról a másikra sztár lett!

A 14 éves Down-szindrómás brazil lány, Georgia Traebert hazájában igazi szenzációnak számít, nem véletlenül!

A kamaszlány édesanyja feltöltött egy képet a lányról közösségi oldalára, ami egycsapásra híressé és keresetté tette őt. Azóta több, mint 65 ezer Instagram követőt szerzett, és modellügynökségek állnak érte sorban, ráadásul a történet – és a lány képei – már más országokba is eljutottak.

A büszke anya szerint lányára nagyon jó hatással van a felhajtás. Korábban ugyanis betegsége miatt nehezen tudott beilleszkedni, zárkózott volt, a történtek hatására azonban teljesen kinyílt.

Mindössze egy dolog árnyékolja be kissé a felhőtlen örömöt: ahogyan az lenni szokott, megjelentek a kritikusok is, akik szerint Georgia nem tehetségének, csak szőke hajának és kék szemének köszönheti a sikert.

„A lányom álma most az, hogy színésznő, vagy énekes legyen, de emellett a modellkedést is szeretné folytatni. Éppen ezért most dráma és énekórákra járatjuk őt. Meglehet, legközelebb színészként lép fel valahol”- tette hozzá a büszke anyuka, aki szerint történetünk fontos tanulságokkal is szolgál:

„Azt javaslom, hogy soha ne adjátok fel. Harcoljatok az álmaitokért, higgyétek el, nincs lehetetlen. Csak akarnotok, hinnetek, és harcolnotok kell azért, hogy egy nap meg is valósuljanak.”