15 elgondolkodtató felvétel, melyek után tényleg elkél egy kis idő, mire magához tér az ember

Időnként egyetlen fényképfelvétel is elég ahhoz, hogy kizökkentsen bennünket a mindennapok monotonitásából, ami után másképp nézünk az életünkre. Valójában, bár mindent, ami körülvesz minket, magától értetődőnek tekintünk, például a munka unalmas, a fizetés kicsi és az időjárás szörnyű, vannak olyanok a világon, akiknek a hétköznapi aszfalt is egy valóságos csoda, és minden egyes nap ajándék.

A KETKES szerkesztősége nagyon elgondolkodott, amikor megtaláltuk ezeket a képeket az interneten és elolvastuk a mögöttük lévő történeteket. Nézd meg, megéri!

1. Egy indonéz faluban a gyermekek levették a lábbelijüket, hogy ne piszkolják össze a friss aszfaltot, amelyet életük során először láttak.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

twitter

2. Az anyja elhozta Alexet egy rockzenei fesztiválra Spanyolországba, hogy másokkal együtt élvezhesse a zenét, azonban a koncert során ő maga is csillag lett.

facebook

3. Auschwitz egykori foglyai, túlélői 72 évvel később találkoztak. A kezükön – tetoválások formájában – számokkal, amelyekkel a koncentrációs táborban jelölték meg őket.

twitter

4. Chris Trocky mentős megmentett egy embert egy égő autóból, amely balesetet szenvedett. Kiderült, hogy az autó vezetője az az orvos volt, aki megmentette magát Chris-t, amikor koraszülöttként megszületett, így az élet és a halál küszöbén lebegett.

facebook

5. Erre a vemhes kutyára 17 alkalommal lőtték rá. Maggie-t önkéntesek mentették meg, most pedig szerető gazdája van. Kutya-terapeutaként is dolgozik.

„Elvégeztem a kutya-terapeuta tesztet.”

6. A lány arra kérte a fotóst, hogy egyesítsen két fényképet, melyen ő és a férje látható, aki a légierőben szolgál több ezer kilométer távolságra az otthonától és nem tud hazautazni.

7. A tajvani 8 éves Tsuo Ze Gang elhunyt anyja tiszteletére meghódította a 4 ezer méter magas hegyet. A fiú biztos abban, hogy így közelebb került elhunyt édesanyjához.

facebook

8. A hajléktalan macskát „Puh”-ot elütötte egy autó, és ennek következtében elvesztette hátsó lábait. Egy bolgár sebész titán protéziseket ültetett be, és ezzel helyreállította a macska járóképességét.

9. Esküvőjükön Max és Lydia megannyi pillangót engedett szabadon, a vőlegény elhunyt nővére, Vanessa tiszteletére. Pillangók nem akartak elrepülni. A vendégek kezére és vállára szálltak és ott is maradtak a szertartás végéig.

facebook

10. „Tegnap édesanyám befejezte az utolsó kemoterápiás kezelést”

reddit

11. Emlékmű az I. világháború áldozatainak, Magyarországon.

reddit

12. „A kutyám 7 évvel ezelőtt elpusztult, de minden alkalommal, amikor meglátom a házamat a Google maps-on, ő még mindig ott van a tetőn. Hiányzol…”

pikabu

13. Strand Manilában, a Fülöp-szigetek egyik kikötője közelében.

14. Floridában 633 búvár állította be az óceánfenék megtisztításának világrekordját: egészen elképesztő, 737 kg hulladékot szedtek ki a vízből, és további 27 kg horgászzsinórt.

East News

15. A fogyatékkal élők jövőbeli kísérőkutyái kitartást és nyugalmat tanulnak, az előadás kezdetétől a végéig a hallban ülve.

reddit

Neked van olyan történeted, ami könnyeket csal az emberek szemébe?