Az év frizura divatja, idősödő hölgyek számára! Fiatalodj éveket!

A frizura kihangsúlyozza az arcodat és a szépségedet. Érettebb korban is fontos, a csinos frizura, hiszen évekkel megfiatalíthat. Több frizurát is mutatunk, így akár a rövid, akár a hosszú hajat kedveled, megtalálhatod azt amelyik illik az arcformáshoz és kiemeli az arcodat. Egy csinos frizura ápolt külsőt biztosít és eltereli a figyelmet az apróbb ráncokról.

Az érett hölgyek számára remek választás a rövid frizura. Lehet nagyon rövid, de akár fül alá érő is. A barna és a szőke árnyalatai nagyon jól állnak az 50 év fölötti hölgyeknek. Ezek a frizurák a kerek arcú hölgyeknek is jól állnak. A frufru megfiatalítja az arcot és eltakarja az apróbb ráncokat.

A lépcsőzetesen levágott frizura remekül áll a hölgyeknek, így a rövid és a hosszabb haj kedvelői is bátran dönthetnek emellett. Az enyhén hullámos hajforma romantikus hatást kölcsönöz. A hosszú frufru vékonyítja az arcot, így nem csak a bőrhibákról, de a tokáról is eltereli a figyelmet.

A dús hatású rövid frizura megfiatalítja az arcot. A melírozott tincsek még fiatalosabb stílust kölcsönöznek.

A fül alá érő frizura klasszikus, mégis divatos. Az egyenes haj vékonyítja az arcot, így a kerekebb arcformájú hölgyeknek is remekül áll.

A nagy loknik nem mennek ki a divatból. Az elegáns, nőies stílus kedvelőinek remekül áll ez a frizura.

A lépcsőzetes hajforma, hosszú frufruval kortól függetlenül minden hölgynek remekül áll. Ez a hajforma kiemeli az arc szépségét.