11 divatos rövid frizura, ami minden arcformához illik!

Ha egy ideje a rövid frizurán gondolkodsz, akkor ez a cikkünk neked szól. A Ketkes.com csapata most a legdivatosabb rövid frizurákat mutatja meg. Ezek a frizurák szinte minden arcformához remekül illenek és kortól függetlenül viselhetőek.

Rövid frizurák

 1. Katie Holmes rövid frizurát választott és nem tévedett. Ez egy remek hajforma, elmehetsz a boltba anélkül, hogy beszárítanád, de egy elegáns helyen is megjelenhetsz.

2. A hosszú, oldalra fésült frufru romantikus stílusú, Michelle Williams még nőiesebb tőle!

3. A rövid haj kiemeli az arcot és nagyszerűen áll az ovális, hosszúkás arcformájú hölgyeknek, mint Winona Ryder.

4. Keira Knightley feltűnően borzos hatású frizurájára mindenki felfigyel. Ezt a hajat néhány perc alatt el tudod rendezni.

5. A rövid haj, amely fel van nyírva hátul és oldalt mint Pink-nek, modern és rock and roll stílust nyújt. A laza és modern stílusú hölgyeknek remekül állhat.

6. Nézd ki az aki tudja viselni a rövid frizurát és még jól is áll neki – Sharon Stone. A színésznő megfiatalodott és arca még ragyogóbbá vált ettől a jól formázható frizurától.

7. Anne Hathaway már rengeteg alkalommal megmutatta, hogy a rövid frizurát is több módon lehet formázni.

8. Natalie Portman megunta, hogy minden nap be kell szárítania a haját, ezért nagyon rövid frizurát választott. Remekül áll neki!

9. Charlize Theron rajongói agyon meglepődtek amikor meglátták kedvencüket rövid hajjal. Ez azonban nem rontott a megjelenésén, sőt még különlegesebbé tette.

10. Ha hullámos hajad van, mint Audrey Tautou-nak, akkor ez egy újabb ok, hogy rövidre vágasd a hajad. A természetes hullámos haj formázás nélkül is nagyszerűen áll.

11. Tilda Swinton nem volt mindig rövid hajú, de ez a frizura sokkal csinosabbá és határozottabbá varázsolja. 

3 videót mutatunk, amelyeket megmutathattok a fodrászotoknak. A videókban bemutatják, hogyan kell levágni és megformázni az adott frizurát, így a fodrász nem tud melléfogni.

Videó 1 – Rövid frizura első változat

Videó 2 – Rövid frizura, második változat

Videó 3 – Rövid göndör frizura

Kiválasztottad melyik rövid frizurát próbálnád ki? Ha nem szeretnéd hirtelen rövidre vágatni a hajadat, a kezdetben választhatsz egy félhosszú Bubi frizurát is, így ha azt követően vágatod rövidre a frizurád, az már nem lesz olyan szokatlan.