2020-ban 4 csillagjegy anyagi fejlődésre és gondtalan időszakra számíthat

A 2020-as év sokkal jobb lesz mint a 2019-es év volt, majdnem minden csillagjegy szülöttei számára. Ezért is nevezik a 2020-as évet nyitóévnek.

Kos

A Kos jegy szülöttei számára a 2020-as év nagy győzelmet és megvalósításokat hoz. Meg lesz a lehetőségük arra, hogy megváltoztassák az életüket, hogy egy régi álmuk teljesüljön és a karrierjükben is sikereket érjenek el. A Kos jegy szülöttei türelemmel és kezdeményezési képességgel fognak rendelkezni. 2020-ban szinte minden lehetséges e csillagjegy szülöttei számára, de keményen meg kell dolgozniuk érte mert semmi sem pottyan az ölükbe munka nélkül.

Bika

A Bika csillagjegyben született személyek számára ez az év ambíciókkal teli lesz. Lehet, hogy néha akadályokkal találják szemben magukat, de a végén sikerülni fog minden amit elképzeltek. A lényeg az, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket, sem a szerelmiéletedben, sem a befektetésekkel kapcsolatos dolgokban. A pénzre különösképpen kell vigyáznod 2020-ban, ha ügyes vagy, most megalapozhatod a jövődet.

Ikrek

A 2020-as évben az Ikrek számára a legfontosabb dolog az életükben a szerelem lesz. Általában e jegy szülöttei impulzívak és intoleránsak, úgy tűnik, hogy ebben az évben sokkal okosabbak és megértőbbek lesznek a párjukkal szemben. Mindez a házasságban vagy komoly párkapcsolatban élő Ikrek jegy szülötteire jellemző. Szakmai szempontból e jegy szülöttei néhány fontos döntést kell hozzanak, nem azért mert valami rossz dolog történik a karrierjükben, hanem azért mert szükségét érzik a változtatásnak.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei számára a 2020-as év egy különlegesen jó év lesz. Pénzügyi szempontból ebben az évben a pénz jön és megy. Nem fog a pénz könnyen jönni, keményen meg kell dolgozni érte, de a befektetett munkának meg lesz a gyümölcse. Az elmúlt évekhez viszonyítva amikor a pénz kifolyt az Oroszlán kezeiből, ez ebben az évben nem lesz így. Az egészségedre jobban oda kell figyelni, többet kell pihenni és nem kell annyit idegeskedni az év második felében.