2020 éves horoszkóp: pénzügyi sikerek, szerencse és szerelem vár több csillagjegyre

A 2020-as év sokkal dinamikusabb lesz, azt fogjuk érezni, hogy cselekednünk kell, le kell mondanunk a régi struktúrákról azért, hogy valami újat építsünk azért, hogy eredményeink legyenek azért, hogy pénzt tudjunk gyűjteni.

Informálódni és tanulni fogunk azért, hogy megértsük mi történik körülöttünk, a többi emberrel való kapcsolatunk, a kommunikáció, az utazások első helyre kerülnek az életünkben júniustól kezdődően. Ez az év meghatározó, azt fogja sugallani nekünk, hogy lépjünk ki az olyan öröklött mintákból amelyek fennállnak a családunkban generációk óta és amelyeket állandóan ismétlünk öntudatlanul. Meg fogjuk csinálni, de nem is hozzánk tartozik, a tradíciókkal fel kell hagynunk azért, hogy megtaláljuk a számunkra helyes irányt. Az év vége olyan várt lehetőségeket hoz amelyben a szabadság és az igazság lesz az érték, decembertől egyszerűen más szemmel fogjuk látni a világot és az életet.

A június felidézteti velünk a családi dolgokat, a december pedig olyan helyzeteket hoz amikor lemondunk az előre megfogalmazott ötletekről azért, hogy megérthessük azt, hogy itt az ideje annak, hogy sokkal jobban informálódjunk valamiről mielőtt levonnánk a következtetéseket.

Kos

A Kos számára ez az év a jóirány választását jelenti szakmailag és társadalmilag is egyre feljebb kerül. A tavaszi hónapokban egy új és eredeti  módszer segítségével fogsz pénzhez jutni, ebben a férjed vagy egy barátod fog segíteni. Májusban és júniusban  folytatni fogsz néhány kurzust, ha pedig vizsgáid lesznek akkor fel kell készülnöd rájuk alaposan. A nyár a munkahelyeden fog eltelni, majd a  szeptemberi és novemberi időszak  között learathatod a nyáron befektetett munkád gyümölcsét. Az egészségeddel minden rendben lesz, de az érzelmi egyensúlyod tesztelve lesz februárban és októberben, ekkor szükség lesz arra, hogy ellenőrizd magad folyamatosan. Kilencévenként egyszer hasonló periódusokon mész keresztül, ennek pedig az a hatása, hogy az önbizalmad  csökken vagy a reakcióid sok esetben eltúlzottak. A szerelemben állítsd be azt a hangnemet ahogyan a kedveseddel kommunikálsz, rugalmasabbá kell válnod  amikor azt látod, hogy a párod  kapcsolata a szüleivel nem a legjobb vagy a lakásotok berendezésével kapcsolatban nem vagytok ugyanazon a véleményen. Jegyezd meg azt, hogy te maradsz az az energikus, önbizalommal teli, jókedvű személy, azok az állapotok amelyekről fentebb szó esett átmeneti jellegűek és a csillagok befolyása alatt állnak.

Bika

Lehetséges, hogy ebben az évben többször fogsz utazni munkaügyben vagy a testvéreid meghívását fogadod el. Jó lesz, ha meghatározol egy olyan módot a magad számára ahol learathatod az elvégzett tanulmányaid gyümölcsét, felfedezed az új dolgokat az adott területen. Ősz elején kissé meginoghatsz és elbátortalanodhatsz, de semmi esetre se add fel. A decemberi hónap hihetetlen lehetőségeket tartogat számodra a szakmai pályád megváltoztatásával kapcsolatosan. Májusban és júniusban arra kell koncentrálnod, hogyan teheted jobbá a kapcsolatodat a hozzád közel álló személyekkel, ősszel lehetséges, hogy problémáid lesznek egy üzleti partnereddel vagy pedig azt fogod érezni, hogy egy olyan személy érkezik az életedbe akivel konfliktusaid lesznek. Ahol a dolgaid nem mennek a legjobban még tudsz javítani rajta, ha mégsem sikerül akkor november 15-től jobban teszed, ha eltávolítod az illető személyt az életedből. Az év utolsó két hónapja fantasztikus lesz számodra, szinte mindig meglepetések várnak és az is lehetséges, hogy egy új társadalmi státuszt vívsz ki magadnak vagy egy olyan álmod valósul meg, amire régóta vágysz.

Ikrek

Májustól kezdődően reflektor fényben leszel a jó pillanatokban és a kevésbé jókban is. Tavasszal lehetőséged lesz arra, hogy javíts a partnerkapcsolatodon vagy az üzleti partnereddel való kapcsolatodon, de május és július között minden számításod a feje tetejére áll. Mindig megpróbáltatások fognak várni rád, fel kell emelkedned az állításaid szintjére, a tetteid pedig meg kell feleljenek a tett ígéreteidnek, le kell mondanod az automatikusan jött ötleteidről és a kívülről jövő felvett példaképeidről azért, hogy tudatosítsd magadban a képességeidet és ki is mondd azokat. A barátaidtól néhány kellemetlen meglepetésre számíthatsz, egyiknek közülük pedig komoly problémája lehet ősszel. Az év második felében kevesebb kompromisszumot fogsz kötni inkább kitartasz a saját céljaid mellett. Azt fogod észrevenni, hogy a többiek jönni fognak hozzád a partnereddel való kapcsolatod pedig egy új formát fog kapni amelyben te leszel a főszereplő. Az év vége felé vigyáznod kell a megtakarított pénzedre.

Rák

Ebben az évben véget ér egy számodra fontos életciklus, januártól májusig megtalálhatod a magyarázatot arra a be nem teljesedett dolgokra és az eléd háruló akadályokra amik megakadályoztak abban, hogy a családoddal és a partnereddel jó legyen a viszonyod. Rá fogsz jönni arra, hogy sok döntésedet úgy hoztál meg, hogy a többiek befolyásoltak, vagy egyik generációról a másikra öröklődtek és megszokássá váltak, de az eredmények mindig rosszul végződtek. Arra fog késztetni téged ez az időszak, hogy minden értékedet megmutass és kimondj. Májustól kezdődően komplex információkhoz fogsz jutni, ezek nagyon hasznosak lesznek a számodra a jövőben is. Május és szeptember között a szerződések újratárgyalhatók ó, a  személyes életedben pedig el fogod fogadni a partnered viselkedését. Ősszel a munkahelyeden kissé máshogy alakulnak a dolgok, mindez november 15-ig fog tartani. Pihenj minél többet és ne hagyd, hogy a gondolataid felemésszenek, ez a legjobb módja annak, hogy egészséges maradj.

Oroszlán

Azt gondolod, hogy a munka az egyetlen nemes cél az életben, ez igaz is csak nem abban a formában amelyikben megszoktad. Lehet, hogy ezt láttad a szüleidtől vagy a nagyszüleidtől és ezért úgy gondolod, hogy mindenért felelős vagy ami körülötted mozog. Itt az ideje, hogy lemondj erről és a mindennapi szokásaidat, a modern életet éld, észre fogod venni azt, hogy ha jobban használod az energiádat akkor sokkal egészségesebb leszel. Májusban és júniusban átalakulnak a jövővel kapcsolatos terveid, a gyerekeiddel vagy a szeretett személlyel való viszonyod is. Most már fontosabbak lesznek számodra az érzelmeid, észre fogod venni, hogy egy kissé figyelmetlen voltál a múltban, elsietve ítélkeztél, mert ilyen vagy te.

Szűz

Vigyázat, ebben az évben még mindig ragaszkodni fogsz a gyökereidhez és a környezetedtől kapott befolyásolásokhoz, hiszen ebben nőttél fel. Az év első felében ki léphetsz egy régi és már nem hasznos szentimentális kapcsolatból, és egy olyan régi jól eldugott érzésből mint a saját magad hibáztatása a gyerekeid miatt. Ismét megemlítjük azt, hogy nem kötelező a régi mintákat követni, mert meg tudjuk alkotni a jövőnket olyannak amilyennek szeretnénk még akkor is, ha ez ellentmond a családi tradícióknak. Szeptember és november között  attól fogsz félni, hogy nehogy elveszíts egy megszerzett dolgot, egy örökségből amely nagyon fontos a számodra. Szeptemberben jó lesz, ha  nagyon óvatosan fogsz reagálni a szentimentális és partneri kapcsolatokra. Decembertől új variációk jelennek meg szakmai szinten.

Mérleg

Az év elejétől érezni fogod, hogy a múlt hatással van rád és valahogyan ki kell lépned a szüleid meséjéből. Már nincs szükség arra, hogy azt érezd, hogy tartozol nekik. Itt az ideje, hogy a saját otthonoddal és a saját biztonságoddal foglalkozz. Május és június között megkérnek arra, hogy ismét felvedd a kapcsolatot egy külföldön élő személlyel vagy, hogy újra készíts el egy már meglévő tervet. Szeptember és november között néhány a környezetedbe tartozó közeli személlyel konfliktusod lehet anyagi okok miatt vagy kihívást jelentenek majd a számodra. A beszélgetéseid és az a képességed, hogy el tudod fogadni azt a tényt, hogy minden ember más  segítségedre lesz abban, hogy könnyebben túl lépj a nehezebb helyzeteken. Decemberben fontos események lesznek a gyerekeiddel vagy a szeretett személlyel kapcsolatban. Ebben az évben olyan kapcsolatokat tudsz létre hozni amelyek már régóta fogva tartanak a múltból. Az egészségeddel nem lesz probléma.

Skorpió

Február és március között fontos vizsgáid lesznek vagy interjúra kell menned, de készülj fel rendesen ezekre a dolgokra mert nagyok lesznek az elvárások. Felbukkanhatnak titkos információk olyan pénzzel kapcsolatban amely egy közös vállalkozásból ered, és neked az lesz a feladatod, hogy megértsd miért nem kapod meg azt a pénzt amit vársz és úgy gondolod, hogy megérdemelsz, és az is, hogy meg tudd, honnan jönnek az akadályok és hogyan tudod legyőzni azokat. Ősszel az egészségeddel lesz problémád amely a nyár ideje alatt felgyűlt stresszel lesz kapcsolatos. Nagy az esélye annak, hogy új helyre költözöl, ezt már tavasszal tárgyaljátok, de csak decemberben lesz valami belőle. Szabályozni kell a helyzetet vagy a szülőkkel, anyóssal való kapcsolatot. Szentimentális téren május, június olyan homályos dolgokat hozhat felszínre amely egy titkos kapcsolatról szól. Októbertől felszínre kerül minden olyan árulás vagy csalás amely a régi partnereidtől adódik.

Nyilas

Az év első felében, már január 1-től  a hangsúly a pénz nyereségen és a befektetéseken lesz amelyeket meg fogsz tudni valósítani nagyobb erőfeszítés nélkül. Február közepétől április -ig  ki kell fizetned néhány  adóságot, vagy lehet, hogy nagyobb kiadásaid lesznek a családban vagy a lakásoddal kapcsolatban. Úgy gondolod, hogy a pénznek csak nálad van helye, de az idő meggyőz az ellenkezőjéről. Májustól kezdődően a párod vagy az üzleti partnered újra mérlegeli az álláspontját ezért arra kényszerülsz, hogy más szemszögből figyeld ezt a kapcsolatot. Lehet, hogy nem voltál tisztában a partnered státuszával vagy csak nyereséget szerettél volna ebből  a felállásból, de itt az ideje annak, hogy máshogy lásd a dolgokat. A nyár folyamán a dolgok lassan fognak mozogni, de ősszel egy olyan kellemetlen szituációval kell szembenézned amikor le kell mondanod egy olyan személyről akire nagyon sokat áldoztál. A szentimentális életed július és december között nem lesz ideális. Ez az év tehát arról szól, hogy helyrehozd a már meglévő kapcsolataidat és mondj le a régi  meggyőződéseidről.

Bak

Júniusig még van időd arra, hogy le mondj a régi szokásaidról, így meg tudod valósítani az utadat az új és a sikeres felé. Májusban meg kell tanulnod azt, hogy egyes dolgok befejezetlenek maradnak, te sem tudsz mindent, és nem is olyan rossz, ha nem vagy olyan magas társadalmi helyzetben, mert akkor elegendő, ha egy nyugodtabb munkát végzel egy olyat ami közelebb van az emberekhez. Márciustól azon fogsz gondolkozni, hogyan keress pénzt új dolgokkal, decemberben lehetséges, hogy megtalálsz egy olyan megoldást amely még téged is meglep. A Március nem várt szerelmet hozhat, de októbertől az elkeseredésed folyamatos lehet amely befolyásolhatja a családi életedet vagy a szüleiddel való kapcsolatodat is. Próbáld meg megszilárdítani a meglévő kapcsolatodat. Júniustól foglalkozz többet az egészségeddel és az étkezéseddel, ne hanyagold el a szükségleteidet.

Vízöntő

Az év nagyon jól és vidáman fog kezdődni számodra, február 16 körül nyomást fogsz érezni lehet, hogy a munkahelyi kötelezettségeid miatt vagy egy a férjedtől vagy testvéredtől jövő felkérés miatt ami eléggé zavar téged. Májusban újra kezdődik a kaland és lehetséges, hogy pont az a személy a múltból  akarja majd megmagyarázni azt a régi történetet. A szentimentális életedben egy valós esély szeptember 6 körül lesz. Jó lesz figyelned az egészségi állapotodat mert májusban és októberben régebbi egészségi problémák léphetnek fel, ne feledkezz meg a pihenésről. December egy bónusszal jön a nagy napokon, minden amit az utóbbi 7 évben építettél, reméltél, konkrétan megjelenik az életedben, le fogod aratni a munkád gyümölcsét. Dolgozz továbbra is és építsd a jövőd még akkor is, ha kissé nehéznek tűnik, mert mindez meghatározza az elkövetkezendő 20 évedet.

Halak

Február 1-től megszabadulsz a legnagyobb félelmeidtől és a magad iránti bizalmatlanságtól is, de nagyon oda kell figyelned a bevételeidre és a kiadásaidra. Még vannak régi kötelezettségeid amelyekből kifolyólag meg van néhány régi barátod és régi projekted is, de júniusig van időd megérteni azt, hogy miért csinálod és kivel szemben érzed adósnak magad. A párkapcsolatodban is azt érzed, hogy szeretned kell a másik felet mert ott van melletted, pedig a reális életben már semmi sem köt hozzá. Van 5 hónapod arra, hogy megértsd a lojalitás még a családtagokkal szemben sem mindig a legjobb választás. Más részről pedig meg kell tanulnod azt, hogy mit jelent boldognak és elégedettnek lenni még akkor is, ha nincsenek gyerekeid vagy nagy családod. Az év vége jelentős változást hoz az éltedbe, tanulni fogsz, kutatásokat végzel és új ismeretekre teszel szert. Egyes Halak jegy szülöttei új helyre fognak költözni, messzebb a mostanitól sőt akár külföldre is költözhetnek. A jobb egészségi és lelki állapotod megőrzéséért ajánlatos, hogy napirenden legyél minden új dologgal, tudj minden új információt és az, hogy meg kell értened mit jelent a szabadság és a függetlenség.