Halak, ikrek, rák: számukra a család a legfontosabb, önfeláldozóak, de ezt nem mindig értékelik

Van néhány olyan csillagjegy, akikről talán nem is gondolnánk, hogy mennyire odaadóak. Ez a 3 csillagjegy csak akkor boldog, ha a családjuk is az.

Halak

Kitartó és erős csillagjegy, akit nem lehet meggyőzni arról, hogy nincs igaza. Ha ő valamit a fejébe vesz, akkor annak úgy kell lennie. A családja néha úgy gondolja, hogy ez a legrosszabb tulajdonsága, azonban ennek köszönheti a sikerét. A családja mellett mindig kiáll, nagyon vigyáz rájuk, mindig lehet számítani rá.

Ikrek

Sokan nem is gondolják róla, de túlságosan önfeláldozó. A családját helyezi előtérbe, ezért gyakran lemond azokról a célokról, amelyek neki lennének fontosak. Néha úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé mi mindent tesz a családjáért, de ez őt nem zavarja, mégis értük él. 

Rák

A család a legfontosabb az életében, ha őket valaki bántja, mindig kiáll értük, rá mindig lehet számítani. Néha túlságosan erős egyéniségnek tűnik, van aki azt gondolja róla, hogy mindenkire rá akarja erőltetni a véleményét, de ez nem így van. Okos és átlátja a dolgokat, ezért ha valamibe beleszól, az azért van, mert szeretné megvédeni a családját a csalódástól.