2020 horoszkóp: mi vár rád? A csillagjegyed elárulja!

A 2020-as év sok csillagjegy számára sikereket tartogat. Több csillagjegynek is valóra válnak az álmai.

Kos

A Kos jegy szülöttei egy új képességet tanulhatnak, új dologba kezdhetnek, vagy azok a Kos jegy szülöttei akik már nagyon értenek egy bizonyos dologhoz több esélyt kaphatnak arra, hogy önállóan, kreatívan dolgozzanak az adott területen és kamatoztassák a tudásukat. Egyes Kos csillagjegy szülöttei vállalkozásba kezdhetnek, ez egy sikeres és gazdag év lesz.

Bika

Megváltozhat a viselkedésük és az attitűdjük is, türelmesebbek lesznek. A bőség éve köszönt be, most minden céljukat eérhetik, örömmel dolgoznak. A párkapcsolatuk csodálatos irányba halad, ez az év érzelmi szempontból is kiemelkedő a számukra.

Ikrek

Az Ikrek számára a sikert és a jólétet a külföldi élet jelenti, nagyon jó lehetőség lehet a számukra. Azok az Ikrek jegy szülöttei akinek anyagi gondjai voltak az elmúlt években, most egy kicsit lazíthatnak, mert remekül alakulnak a dolgaik.

Rák

A Rák számára új barátokat jelenthet ez az év. Egyes Rák jegy szülöttei nemvárt módon szerelembe eshetnek. A munkájuk remekül alakul, most megoldódhatnak a pénzzel kapcsolatos gondjaik.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei azt szeretnék, ha megőriznék a nyilvánosság felé mutatott arcukat, ha jobban láthatóak lennének a piacon, ha magasabb funkciójuk lenne, de ez ne járjon több felelőséggel. Egyedi projekteket akarnak megvalósítani és most meg is tehetik.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei előtt megnyílnak a külföldi utazások kapui vagy a társadalom magasabb szintjei, mindez a tanulmányaiknak és a megszerzett
diplomáiknak, vagy az ezután megszerzésre kerülő diplomáknak köszönhetnek.

Mérleg

A Mérleg számára változás várható a párkapcsolatban, egészen megváltozhat az otthoni életük ritmusa. Olyan rossz befektetésekről szerezhetnek tudomást amelyeket a partnerük eddig eltitkolt előlük.

Skorpió

A Skorpió számára megváltozhat a partnerével való viszonya lehet, hogy valamilyen dologgal kapcsolatban nem lesznek ugyanazon a véleményen vagy a partnere nem fogja megérteni az általa kedvelt új dolgokat. Lehetséges, hogy a beszélgetésük közben egy hűség teszten mennek keresztül. Más Skorpiók pedig szerelmesek lehetnek, ez pedig a feje tetejére állítja az egész életüket.

Nyilas

A 2020-as évben a Nyilas jegy szülöttei a hozzájuk közelálló személyek
támogatásának örülhetnek bármilyen helyzetben. A professzionális életben egyik kihívás a másik után jön, de ha a Nyilas a tanulmányaira és a tapasztalataira támaszkodik akkor a siker nem marad el. Meg fogja kapni a jól megérdemelt elismeréseket és a jutalmat is amit megérdemel, de lehet, hogy egyes esetekben mindez késni fog.

Bak

A 2020-as év nem hoz nagy változásokat, a Baknak továbbra is azokon a dolgokon kell dolgoznia amelyekkel eddig sikereket ért el vagy valami újat kell felépítenie lassan, de az biztos, hogy mindezt azzal a személlyel kell tennie akivel úgy érzi, hogy egy biztos jövőt alapozhat meg. Ne siessen, most jól át kell gondolnia a dolgokat.

Vízöntő

A 2020-as év a Vízöntő számára reményt és új álmok megvalósítását hozza, más terveket kell kitalálnia, nagyobbakat, bátrabbakat vagy lehetséges, hogy olyan dolgai válnak valóra amire már rég vár. Most jók az esélyek arra, hogy meglásd a kitűzött célok eredményeit, de ez nem csak tőled függ lehet, hogy el kell utaznod azért, hogy learasd ezeknek a dolgoknak a gyümölcsét. Az élet nehézségeket is gördít eléd, úgy tűnik majd, hogy ezeken nem tudsz túl lépni, de ambícióval és kitartással sikerülni fog.

Halak

A 2020-as év a Halak számára pozitív és mozgalmas lesz főleg ha a magánéletükről van szó. A Halak általában érzékenyek, empatikusak és barátságosak. Sok esetben azt szeretnék, ha egy fantasztikus világban élnének azért, hogy elfeledjék a valóságot, de lehet, hogy ez a dolog nem olyan kedvező a számukra. Egyes Halak szülötteinek lelki eredetű problémái lehetnek.