Ünnepi horoszkóp: mely csillagjegynek, hogyan fog telni az év utolsó hete?

Mely csillagjegynek mit tartogatnak a csillagok az év utolsó hetére? Sokaknak fárasztó lesz az ünnepek megszervezése, de a legtöbb csillagjegy boldogan várja a Karácsonyt és a szilvesztert.

Kos december 25-31

Ez a hét eseményekben dús lesz amit kiegyensúlyozhatsz, ha egy kicsit pihensz. Ez a hét nem kimondottan a szabadságolásról fog szólni, az új év sok ismeretséget tartogat számodra. Azok a Kos szülöttei akik úton vannak nagyon figyeljenek, legyenek óvatosak.

Bika december 25-31

A Karácsony úgymond nagyon barátságos lesz számodra lehet, hogy a szeretteid karácsonyi ebédre jönnek hozzád. Ez a nap a kibékülések napja, ha dühös voltál valamelyik családtagodra, most megbékélsz vele. A pihenésre és kikapcsolódásra is lesz időd, úgy fogod érezni, hogy a dolgaid fejlődnek anélkül, hogy kontrollálni kellene.

Ikrek december 25-31

Ez a hét nagyon szépen fog kezdődni az Ikrek jegy szülöttei számára, lehetséges, hogy egyes Ikrek jegy szülöttei valamit szervezni fognak, talán nálunk lesz az év végi parti. A karácsony nagyon fontos lesz a számukra, különleges dolgokat akarnak csinálni olyan lelkesen, hogy a körülöttük lévőket is bevonják ebbe. Feltétel az, hogy ők álljanak mások rendelkezésére, figyeljenek jobban az atmoszférára. Az Ikrek azért mennek társaságba, hogy elfeledjék a családi problémákat. 

Rák december 25-31

A Rák jegy szülöttei számára nagyon spirituális ez a Karácsony, sok szép szót kapnak ami jót tesz a lelküknek. Szilveszterkor már nagyon fáradtak lesznek ezért nem igazán látjuk őket táncolni, de ha mégis akkor vigyázzanak a lábaikra.

Oroszlán december 25-31

A karácsony nagyon kellemes és szép lesz a számukra, ajándékokat és nemvárt dolgokat fognak kapni, otthon is nagyon jó lesz a hangulat. Sokat fognak rohangálni. A fáradozás helyett inkább pihenjenek és töltsenek több időt a párjukkal.

Szűz december 25-31

Nagyon fontos dolog az, hogy ezt a Karácsonyt kivel töltik, a partnerük vagy a közeli ismerősök társaságában, az a lényeg számukra, hogy szeressék és dédelgessék őket. A Szűz jegy szülötteinek pénzhiánya van vagy nem úgy alakultak a dolgok év végére ahogyan azt ők szerették volna. Kissé fáradtak lesznek Szilveszterre, de remélhetőleg ismét feltöltődnek energiával.

Mérleg december 25-31

A Karácsonyuk is szépen kezdődik, de ők is sokat tesznek a körülöttük élő szeretteikért. Vigyázniuk kell a partnerükkel való beszélgetésnél főleg azoknál a személyeknél akiknek nincsenek rendben a dolgaik év közben, ne veszekedjetek és ne sértsétek meg egymást. A Szilveszter is szépnek mutatkozik, főleg azok számára akik távol ünnepelnek, de az utazások fárasztóak lehetnek.

Skorpió december 25-31

A Skorpió jegy szülöttei tele vannak szeretettel és szerelemmel. Ez a Karácsony a Skorpió szülők számára is szép lehet, jó a kapcsolatuk a gyerekekkel, sok mindent csinálnak együtt még a házimunkát is. Szilveszterkor lehetséges, hogy a Skorpió fizikailag fáradt lesz, jobban kell vigyáznia az egészségére és arra a személyre is figyelniúk kell akivel együtt élnek mert az illető személy is feszült lehet.

Nyilas december 25-31

Karácsony a családban, ha idén nem tudnak a családdal ünnepelni, kissé magányosnak érezhetik magukat. Akik pedig társaságban vannak azok örülni fognak a körülöttük lévők boldogságának, nem magukkal fognak foglalkozni ebben az évben. Sok otthoni munkával fognak foglalkozni, sok mindent el kell intézniük rövid idő alatt, ez nagyon hasznos a számukra még akkor is, ha nem tetszik nekik. Szilveszterkor nagyon fontos lesz számukra a partnerük lelkiállapota, ezért nagyon fontos az, hogy kivel töltik ezt az ünnepet.

Bak december 25- 31

A Bakok számára az ünnep közösségben fog telni, sok információt fognak kapni, művészeti programjuk lesz. Dicsérni fogják őket sőt gratulálni is fognak nekik, nagyon különleges beszélgetésük lehet. A legnagyobb bosszúság az lehet a számukra, ha a vendégek nem akarnak hazamenni tőlük, mert nekik szükségük van a pihenésre. Vigyázniuk kell az egészségükre Szilveszterkor.

Vízöntő december 25-31

A Vízöntő Karácsonykor sok ajándékot ad és kap. Szilveszterkor nagyon jól szórakozhatnak, de rövid idő alatt elfogy az energiájuk. Fontos, hogy pihenjenek is, ne hagyják, hogy az ünnepek teljesen kifárasszák őket.

Halak december 25-31

Ez a Karácsony olyan lesz számukra amilyet tiszta szívből és lélekből szeretnének. Szilveszterkor bármilyen társaságban is vannak, a fáradtságot és a nyugtalanságot érzik, ők most a családjukkal akarnak lenni.