Óriási sikert aratott a visszatérő Kulka János és Koncz Zsuzsa közös produkciója

Hosszú idő után tért vissza az énekléshez Kulka János. A színművész Koncz Zsuzsával énekelte el a Republic együttes Szeretni valakit valamiért című dalát, sőt, a produkcióból videoklip is készült. A klip apropója az volt, hogy Koncz és Kulka voltak Veiszer Alinda vendégei a Belvárosi színházban. Ez a beszélgetés volt Kulka János első nyilvános szereplése 2016-os sztrókja óta.

A színész elárulta, hogy nem vágyik vissza a színpadra, a napi hajtásból ugyanis elege lett. Elmondta, szerinte valahol sorsszerű, ami történt vele, hiszen már akkor is állandóan azon aggódott, hogy mi lesz, ha elfelejti a szövegét, amikor még teljesen egészséges volt, úgy véli, előre megérezte a bajt. Koncz Zsuzsával gyermekkoruk óta jó barátságot ápolnak, ezért nagyon örült a közös beszélgetés lehetőségének.

A duett Koncz Zsuzsa ötlete volt, elmondása szerint egy pillanatig sem kellett győzködnie Kulkát, aki nagy örömmel mondott igent a felkérésre. A beszélgetést és a dalt a közönség olyan tapsviharral és ovációval köszönte meg, ami még az előadókat is meglepte.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Kulka három és fél éve kapott sztrókot, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Bár már másnap magához tért, felépülése a vártnál több időbe telt. A színész afáziás lett (agyi sérülés következtében keletkező beszédzavar), de idén már több kisebb szerepet is elvállalt.