2020 horoszkóp: mit tartogat számodra a jövő? Néhány csillagjegy számára ez egy nagyon szerencsés év lesz!

A 2020-as év sok meglepetést tartogat mindegyik csillagjegy számára, lehetnek kellemes vagy kellemetlen meglepetések, de a változás mindenkinél megjelenik.

Kos

A Kos számára a 2020-as év aktívabb és célirányosabb lesz. A céljait illetően, ez az év tele lesz ígéretekkel és reménnyel, pozitív hatással lesz e csillagjegy személyiségére. Ez azt jelenti, hogy a dolgok életre kelnek, a Kos gyorsan fog reagálni a helyzetekre, megváltoznak a szokásossá vált dolgok és mindez a régóta várt sikerhez vezet. Érdemes kihasználni minden tapasztalatot, mert olyan fantasztikus átalakuláson fog keresztülmenni amely jót fog tenni számára az energia és a kapcsolatok szempontjából.

Bika

A Bika számára ez az év még egy úgynevezett építési év lesz, a befektetett erőfeszítés szilárd és látható hatásokat hoz az életébe. Fontos, hogy tudja, mit sikerült felépítenie és mi az ami még hátra van. Az Univerzum arra biztat, hogy hagyd magad sodródni az árral a munkát és a karriert illetően. A szerelem miatt nem kell aggódnia, ez az év is boldogságot hoz. Valami amit már régóta vársz végre hozzád érkezik, te pedig fel kell legyél készülve ennek a dolognak a fogadására.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei  rövid időn belül szilárd építési időszakot érhetnek el szentimentális vagy szakmai szinten, ezért használnia kell a befolyásosságát, hogy utat csináljon mindazoknak a dolgoknak, amikben reménykedik. Igazán kell akarnia és megtanulnia azt, hogyan változtassa az álmait a régvárt valósággá. Az év közepe felé remek lehetőségek és szerencse várja, ez lehetővé teszi a számodra azt, hogy egy új projektbe kezdhess.

Rák

A 2020-as év a legmegfelelőbb lesz arra, hogy minden olyan személyen segíts akiről azt gondolod, hogy szüksége van erre. Képes vagy arra, hogy jótanácsokkal láss el más embereket, a lelkiviláguk gyógyulásához is hozzájárulsz. Hallgass a szívedre és tedd azt amit diktál. Te képes vagy adni anélkül, hogy cserébe kapj valamit, de ez a javadra válik. Azért mielőtt másokon segítesz előbb gondolj magadra és magadon segíts. Valószínű, hogy a szerelem megjelenik az életedben, lehet szó egy közeli barátról vagy egy új kedvesről.

Oroszlán

Az Oroszlán számára ez az év a szerencséről és az új üzleti lehetőségekről fog szólni. A tevékenységek nagy része a felelősségek kezeléséről és az elkötelezettségéről fog szólni, mindez azokra a dolgokra vonatkozik amelyeken már dolgozol egy ideje. A kapcsolatod egész évben élénk és energikus lesz, ez jelentős fejlődést fog biztosítani a számodra. Te már tudod, hogy akkor vagy a legsikeresebb, ha otthon is rendben mennek a dolgaid.

Szűz

A Szűz számára ez az év egy olyan felhatalmazás lesz amely segítségére lesz abban, hogy felfedezze ki is ő valójában és mi az amit akar. Ebben az évben nagy hangsúlyt fektethet a munkába és az önfegyelembe. Új rutinok kialakulása, egészségesebb életmód. Azzal leszel elfoglalva, hogy megtanítsd másoknak, hogyan használják az életüket, így el tudod fogadni a saját életedet is a korlátaiddal és a tulajdonságaiddal együtt.

Mérleg

A 2020-as év a Mérleg számára változásokat hoz a belső fejlődés és a belső megértés tekintetében. Rengeteg rövid utazásban lesz része és egy interakció is várható a közeli barátokkal. Ebben az évben a saját képességeid kihasználása és a képességeidben való hit, a célok eléréséhez szükséges erő megtalálása lesz a legfontosabb amin dolgozni fogsz.

Skorpió

A Skorpió számára a 2020-as év a felnőtté válást és a növekedést helyezi előtérbe, a jutalom pedig amit kapni fogsz az a nyugalom. Minden családtagod előtérbe helyezed, ők stabilitást és problémákat is okoznak neked. Nagy szükség van az erőd tudatosítására és a belső okok megismerésére, ha mindezeket alkalmazod akkor rendkívül erőteljes éved lesz. Végre félreteszed a múltat és a jövőre koncentrálsz.

Nyilas

Úgy tűnik, hogy a Nyilas számára sok változást hoz a 2020-as év, lehetőséged lesz arra, hogy megváltoztasd azt a módot ahogy bemutatod magad a világnak. Készülj fel a nagy változásokra, ez az év tele lesz sikerekkel és fejlődéssel. Ha kitartó vagy, ez az év meghozza neked a szerencsét!

Bak

A 2020-as évben a Bak a figyelmét az elméjére helyezi és így megteremti azt a világot magának amelyben élni szeretne. A szerelem és a romantika  fontos lesz számodra, ebben az évben a tehetségednek köszönhetően stabilitást és biztonságot fogsz elérni. A gyerekeid miatt felelősséget kell vállalnod, most lesz az ideális alkalom arra, hogy boldogan éld az életed.

Vízöntő

A 2020-as évben ugyanúgy tele leszel energiával mint eddig. A változás az ajtón túl van, amelynek a kinyitását te visszautasítod mert félsz. Higgy az Univerzumban és abba amit üzen neked, nem tudod ellenőrizni azt ami az életeden kívül történik, de meg tudod őrizni a becsületességedet a meggyőzőképességeddel, így sikerülni fog megmutatni másoknak, hogyan használják ki mindazt ami a belső világukban van.

Halak

A Halak csillagjegy szülöttei 2020-ban megtalálják a kapcsolatot saját magukkal, az egyediséget, a függetlenséget. Ebben az évben megtalálod a belső önmagad aminek örülni fogsz. A projektjeid felemésztenek téged, de ez a dolog majd később hozza meg az eredményt.