2020 nyári horoszkóp: mit tartogat neked az év ezen időszaka?

A 2020-as év tele lesz kellemes meglepetésekkel, mit tartogathat a nyár a csillagjegyeknek? Sokakra siker vár, kiemelkedő lehetőségek, a nyár boldogságot hoz a legtöbb csillagjegynek.

Kos

A Kos jegy szülöttei jó irányú változásokra számíthatnak, a nyár sokkal csendesebb és nyugodtabb lesz számukra, még akkor is, ha néhány nehezebb szituáció adódik. Azok a Kos jegy szülöttei akinek van partnerük nagy terveket fognak együtt szőni, aki pedig egyedül van az rátalálhat élete párjára. Pénzügyileg is sok jóra számíthatnak e jegy szülöttei, kevesebb pénzt fognak költeni mint általában és jelentős jövedelemre tesznek szert.

Bika

A Bika jegy szülöttei egy csodálatos nyár elé néznek, sok nyereségre és nagy projektekre számíthatnak. 2020 nyarán megoldódnak a párkapcsolatával a dolgok és a szeretett személlyel fognak új terveket szőni. Ebben az évben a Bika jegy szülöttei végre élvezhetik az oly régóta tervezett üdülést. A szerelem, pénzkeresés és a hosszú nyaralások időszaka következik.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei utazásokra, a munkájukban magasabb beosztásra és több pénzre számíthatnak. A párkapcsolatukban viszont vigyázniuk kell arra, hogy ne sokat vitatkozzanak a párjukkal, ha nem akarnak kellemetlen perceket a szeretett személlyel.

Rák

A Rák jegy szülöttei sok pénzre számíthatnak, pénzügyileg jól fognak alakulni a dolgaik. Azok a személyek akik párkapcsolatban élnek ne siettessék az esküvőt mert könnyen egyedül maradhatnak. Legyen türelmük mert minden meg fog oldódni.

Oroszlán

Az Oroszlán örülhet a családi stabilitásnak, de nem lesz sok ideje arra, hogy a szeretteivel töltse az idejét mert nagyon sok dolga lesz. Az asztrológus tanácsa e jegy szülöttei számára, ne utasítsátok vissza az adódó együttműködéseket. Most siker vár e jegy szülötteire, de sokat kell dolgozniuk. Nem költekezhetnek feleslegesen.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei nyár elején sokkal keményebben kell dolgozzanak mint ahogyan ezt korábban tették, de végre örülhetnek a munkájuk gyümölcsének. Ha a Szűz odafigyel minden kis apró részletre akkor sikerülni fog olyan nagy pénzösszeget összegyűjtenie amire nem is számított.

Mérleg

A Mérleg jegy szülötteinek javallott odafigyelniük arra, hogy mennyi pénzt költenek ezen a nyáron mert a kisértés nagy, de érdemes csak az előtérbe helyezett projektekre koncentrálniuk. Inkább takarékoskodniuk kellene ebben az időszakban.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei sokat fognak dolgozni és hosszótávú befektetéseket fognak végrehajtani, de ezúttal nem egyedül, hanem lesz segítségük. Az lenne a legjobb e jegy szülöttei számára, ha olyan üdülést terveznének, hogy ne kelljen messze utazniuk az otthonuktól.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei áldozatokat fognak hozni a partnerükkel együtt, a nyár nem fog jól kezdődni számukra azért mert a partnerüknek olyan problémája lesz amire nem számított. Pénzügyileg nem lesz problémájuk e csillagjegy szülötteinek, de óvatosak kell legyenek mert sok olyan ember van körülöttük aki csak hasznot akar húzni belőlük.

Bak

A Bak jegy szülötteinek nagy álmaik vannak és arra is lehetőségük lesz, hogy a kellemetlen dolgaikat megváltoztassák, de minderre csak június után lesz lehetőségük. E jegy szülöttei számára nem javallott, hogy nagyobb pénzösszegeket költsenek.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötteire nehéz pillanatok várnak ezen a nyáron, de az anyagi helyzetük és a párkapcsolatuk ragyogó lesz. Lehet, hogy megbeszélik az esküvő időpontját mert ez egy nagyon jó periódus.

Halak

A Halak jegy szülötteire nyár, napsütés, szabadság és sok pihenés vár. E jegy szülöttei számára új tevékenységek, lehetőségek várhatóak amit érdemes lesz nem visszautasítaniuk.