2020 skorpió horoszkóp: mi vár rád?

2020-ban a Skorpió fejlődik, átalakul, enged az akaratosságából. Sokkal könnyebben fog alkalmazkodni, a dolgok jó értelmét látja meg, megszabadul a negatív gondolatoktól, a fóbiáktól és a kritikáktól.

Hogyan fog alakulni a szerelmi élete és a kapcsolatai

Könnyen teszel szert új barátokra, irodai kollégák, szomszédok, a gyereked osztálytársainak a szülei. Már nem vagy annyira makacs, nem emeled olyan magasra a mércét, hogy senki ne érhesse el. A családban is jobb a hangulat amióta nem foglalkozol olyan dolgokkal amelyek nem igazán fontosak. Sikerül meglepned a gyerekeidet, a szüleidet, a kapcsolatodban pedig nyugalom és romantika van. Mégis előfordulhat egyes Skorpió jegy szülötteinél, hogy a válás küszöbén álljanak, de nem sokan vannak olyanok akik ilyen drámán keresztülmennek. A Skorpió erőfeszítése amit tett vagy nem tett a múltban a kapcsolatáért most sokat fog számítani.

Megoldások mégis lesznek, ha a középpontban a valódi és igazi érzelmek állnak. A személyes és a munkakapcsolatai nem sokat változnak 2020-ban, ezt az évet ugyanazokkal a személyekkel együtt fogja zárni akik mellette voltak már a dolgok legelején.

Mit tartogat a Skorpió karrierje

Egyes Skorpió jegy szülöttei elégedetlenek lesznek a munkahelyi elvárások miatt. A sok feladat és a kevés idő arra, hogy mindezt teljesítse arra készteti a Skorpiót, hogy nagyon komolyan elgondolkozzon a munkahely változtatáson. A Skorpiónak nincs oka arra, hogy megelégedjen a kevéssel  mert bármikor találhat egy új munkahelyet. Amikor a Skorpió hoz egy döntést akkor arra törekszik, hogy azt meg is valósítsa. Egy figyelmeztetés a Skorpió számára: ne adj kölcsön nagy pénzösszeget senkinek, főleg akkor, ha nem engedheted meg magadnak annak a veszélyét, hogy a kölcsön adott pénzt ne kapd vissza.

Lehetőségek és akadályok

A 2020-as évben lesz energiád, bátorságod és jó lelkiállapotod. Azokkal a dolgokkal foglalkozz amelyek örömet okoznak neked és szép csendben lépj ki azokból a dolgokból vagy kapcsolatokból amelyek már unalmasak a számodra. Nem sok esélyed van ebben az évben arra, hogy megházasodj vagy gyereked szülessen vagy megváltozzon a szentimentális életed, relaxálj és ne erőltesd a dolgokat. Ne hanyagold el az egészséged! Még akkor sem, ha rengeteg más dolgod van .