3 csillagjegy, akiknek minden vágyuk teljesül 2020-ban

A 2020-as év minden csillagjegy számára különleges meglepetéseket tartogat, de három csillagjegy számára lesz a legszerencsésebb ez az év minden téren. Legyen szó egy új kapcsolatról, egy új munkahelyről, ahol nagyobb fizetésre számíthatnak, minden vágyuk és elképzelésük sokkal hamarabb fog teljesülni mint ahogyan azt gondolnák.

Bika

A Bika az egyik legszerencsésebb csillagjegy, nekik sok örömben lesz részük. Az év első felében lelkileg lesznek feltöltődve, amire már nagy szükségük volt. Felejthetetlen perceket fognak eltölteni egy olyan üdülés alkalmával amelyről álmodni sem mertek. A 2020-as év második felében e jegy szülöttei szakmai jólétnek örülhetnek, sok ajtó kinyílik előttük és azért, hogy fényes jövőjük legyen elsősorban az intuíciójukra kell számitaniuk.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei érzelmileg fogják jólérezni magukat ebben az évben, a szerelmi életük sokkal szebb lesz annál mint ahogy azt valaha is képzelték. Ha idáig nem sikerült olyan kapcsolatban élniük amilyet szerettek volna akkor a 2020-as év egy olyan személyt fog hozni a számukra amilyet ők szeretnének maguk mellett. A Mérleg jegy szülöttei ezért ismét örülni tudnak majd az élet apró dolgainak és a párjukkal együtt fogják tervezni a jövőt. Azok a Mérleg jegy szülöttei akik már kapcsolatban élnek most sokkal határozottabbak lesznek azért, hogy megtegyék a következő lépést.

Ikrek

A 2019-es év utolsó hónapjaiban az Ikrek jegy szülöttei sok kellemetlen szituáción mentek keresztül  a munkahelyükön és a családi életben is. Voltak olyan pillanatok amikor azt érezték, hogy balszerencsések, mert bármit csináltak a dolgaik akkor sem mentek jobban. 2020-ban a Nap ráragyog e jegy szülötteire, a boldogság onnan fog jönni ahonnan nem is gondolnák. Türelmesnek kell lenniük mert a jó hírekre még várniuk kell egy ideig, de ne féljenek, mert ez egy jó év lesz.