Ez a négy csillagjegy misztikus energiákkal rendelkezik

Akadnak olyan csillagjegyek, akiket kis túlzással boszorkányoknak is nevezhetnénk. Energiáik különlegesek, és ezeket épp akkor tudják használni, amikor a legnagyobb szükségük van rá. Lássuk, kikről van szó!

A Kosok megbirkóznak a fájdalommal.

Elképesztő lelkierővel rendelkeznek, nagy nyomás alatt is jól teljesítenek, és a legnagyobb lelki fájdalmakkal is megbirkóznak. Ez nem azért van, mert érzéketlenek lennének, épp ellenkezőleg: Mélyen érzők, megélik a pozitív és a negatív dolgokat is, ezért képesek továbblépni egy-egy nehéz időszak után. Ember legyen a talpán, aki velük vitába száll: szeretnek és tudnak is vitatkozni, egy Kossal való csörte után a másik fél gyakran érzi úgy, hogy szellemileg és lelkileg elfáradt. A Kosok életere, vibráló személyisége hatással van a környezetére. Akár vidámak, akár letörtek, hangulatuk, energiáik akaratlanul is képesek átragadni a környezetükre. Emberismeretük is remek, pillanatok alatt érzik, hogy mennyire szabad a másik felet közel engedniük magukhoz, akiket pedig már ismernek, azoknak szinte a fejükbe látnak.

A Skorpiók sok csalódástól védik meg magukat.

Jajj annak, aki megbánt egy Skorpiót! Ha úgy érzik, valaki lelkileg megsebezte őket, automatikusan életbe lép a bennük lévő védekező mechanizmus, bezárkóznak az illető felé, és a szívükhöz visszavezető út bizony igen rögös… Érdemes azt is tudni, hogy bosszúállóak, nem felejtenek, és ha lehetőségük van rá, meg fogják torolni az illetőn a sérelmüket. Erős érzelmi világuk van, jellemző rájuk, hogy elhamarkodottan döntenek, ám amikor lehiggadtak, és újra átértékelik a helyzetet, képesek korrigálni. Az érem másik oldala, hogy azok, akik jól bánnak vele, hálára, szeretetre, és megbecsülésre számíthatnak tőlük. Önzetlen emberek, képesek háttérbe szorítani magukat másokért, ha muszáj. Megérzései tűpontosak, makacsságuknak pedig olykor hasznát veszik: Ha egy Skorpió kitűz egy célt maga elé, azt előbb vagy utóbb, de eléri.

A Halaknak félelmetesen jók a megérzéseik.

Az esetek nagy többségében előre meg tudják mondani, hogy mi fog történni egy adott szituációban. Elképesztően fejlett intuícióval rendelkeznek, ösztönösen ráéreznek arra, mi miért történik velük és másokkal. Ezek a pontos megérzések számtalanszor segítenek nekik az életükben. Önbizalmuk ennek ellenére nem a legerősebb, sokszor maguk is meglepődnek azon, ha valami úgy sült el, ahogy szerették volna. Az egész életet egy megfejtendő feladványnak fogják fel, affajta kirakós játéknak, amiben próbálják az elemeket a jó helyre tenni, hogy megláthassák a teljes képet. Kedves személyiségük, optimizmusuk és jó kedélyük népszerűvé teszi őket, életszemléletük pedig kétségkívül irigylésre méltó. Kéretlenül nem adnak tanácsokat, de ha valaki hozzájuk fordul, örömmel segítenek. Érdemes is hallgatni rájuk, megérzéseiknek és jó emberismeretüknek hála ritkán adnak rossz tanácsot.

Az Oroszlánok olyan képességek birtokában vannak, amikről sokszor nem is tudnak.

Olyan hatással vannak az emberekre, hogy képesek azok szimpátiáját is elnyerni, akik eleinte ellenségként tekintettek rájuk. A vitákat beszélgetéssé, a vagdalkozást észérvek ütköztetésévé varázsolják. Jól ismerik magukat, hibáikat képesek egyedül is kijavítani. A legnagyobb küzdők közé tartoznak, hitüket nem veszítik el a legnehezebb helyzetekben sem, soha nem szabad leírni őket. Született vezetők, ki tudják hozni másokból a legjobbat, ösztönösen érzik, hogyan kell motiválni másokat. Kisugárzásuk pozitív, az emberek többsége szeret a közelükben lenni, hallgatnak rájuk, ezért is alkalmasak egy közösség irányítására. Meggyőzőek, szeretetteljesek, és őszinték. A legfőbb feladatuk, hogy ezt el is higyjék magukról.