Kaparós sorsjegyen nyert 25 milliót egy gyöngyöspatai nő

Elképesztő szerencséje volt a napokban egy gyöngyöspatai asszonynak, aki 25 millió forintot nyert a Szuper Bankó nevű kaparós sorsjegyen. A hírt többen is megerősítették, a beszámolók szerint a nyertes nem vitte haza a milliókat érő sorsjegyet, hanem rögtön a lottózóban kaparta le azt. Először nem akart hinni a szemének, ezért megkérte a körülötte lévőket, nézzék meg ők is, hogy mekkora nyereményről van szó. Végül a lottózó elektronikus ellenőrzése oszlatott el minden kételyt: a kijelzőn megjelent a „nagy nyeremény” felirat, és kezdődhetett az ünneplés.

Az eset pikantériája, hogy a mátraaljai település az elmúlt időszakban folyamatos szereplője volt a híradásoknak, a szegregációs perek, és az azok végén megítélt kártérítés jelenleg az egyik legforróbb közéleti témának számít, amiről szinte mindenkinek megvan a véleménye. Érdekesség, hogy a sorsjegy főnyereményét megnyerő asszony családja is érintett a szegregációs perben.

Szegény embert még az ág is húzza, de nem a gyöngyöspatai Helénát és férjét, Tamást!

Közzétette: Blikk – 2020. január 21., kedd

A nyeremény hírére kisebb népünnepély kezdődött Gyöngyöspatán. Állítólag többen is azt harsogták a környéken, hogy „megyünk a trópusokra!” Sokan a sorsnak, vagy isteni igazságtételnek gondolják, hogy épp egy olyan nő nyert, aki érintett a nagy vihart kavart kártérítési perben. Akárhogy is, úgy tűnik, igaz az a közhely, miszerint a szerencse bárhol, bármikor ránk mosolyoghat!