3 csillagjegy férfi szülötteiből csodálatos férj lesz! Megértőek, kedvesek és lehet rájuk számítani

Minden csillagjegy szülötteinek más a személyisége. Kikből lesz a legjobb férj? A horoszkóp ezt is elárulja!

Oroszlán

Az oroszlán a családját védelmezi, kiváló férj, mert gondoskodó. Ő mindig a feleségét teszi az első helyre, akkor boldog, ha a kedvese is boldog. A családjával mindig kedves és megértő, nagyon előzékeny. Hatalmas lelke van és mikor igazán szerelmes, akkor az a legfontosabb a számára, hogy boldognak lássa a kedvesét. Mikor rátalál az igazira, tökéletes társ válik belőle, de ehhez az is fontos, hogy a kedvese tisztelje őt. Hűséges típus, számára csak egy nő létezik, akit mindennél jobban szeret.

Bak

Sokak szerint túlságosan érzékeny csillagjegy, de pontosan ezért olyan jó férj. Kedves és önzetlen, számára mindig az lesz a legfontosabb, hogy boldoggá tegye a kedvesét. Ha érzi, hogy szeretik, akkor bármire képes. Nehezen viseli, ha nem törődnek vele, ezért ő akkor lehet valóban csodálatos férj, ha érzi a felesége törődését, kedvességét. Kitartó és hűséges, attól nem kell tartani, hogy ő beleszeret valaki másba.

Kos

Vidám és nyugodt ember, ezért is lesz belőle csodálatos férj. Mindig azt adja, amit kap. Ha érzi, hogy kedvesek vele és figyelnek rá, akkor ezt viszonozza. Nem hagyja magára a kedvesét, ő jól tudja, hogy a nehéz helyzetekben is együtt kell lenniük. A szeretetét mindig kimutatja, ezért is olyan boldog a házassága. Kimondja az érzéseit és sokat dicséri a kedvesét, mert tudja, hogy ez csodás hatással van a lélekre.