Válaszd ki, kinek segítenél először, és kiderül, milyen ember vagy valójában

Minden választásunk elárul valamit személyiségünkről. A döntéseink alapján pontosan megállapítható, hogy milyen típusú emberek vagyunk, függetlenül attól, hogy milyen képet igyekszünk mutatni magunkról mások felé.

A következő személyiségteszt is ezt a módszert használja. Az alábbi képen négy bajba jutottat látsz, és azt kell eldöntened, hogy melyikőjük segítségére sietnél először. Próbálj ösztönből válaszolni, ne gondold túl a kérdést, majd olvasd el a rád vonatkozó elemzést.

Ha a nővérkén segítenél először:

Stabil és kiegyensúlyozott ember vagy, aki békében van önmagával és a világgal. Van benned empátia, és nem okoz gondot megbocsátanod sem. A panaszkodás nem a te asztalod, problémáiddal nem szívesen terhelsz másokat, a körülötted lévő embereknek viszont annál nagyobb örömmel segítesz. Higgadt vagy és pozitív, aki szereti az embereket, így könnyen barátkozol, és népszerű vagy. Igyekszel nem túldramatizálni a dolgokat, ennek köszönhetően pedig a legtöbb helyzetet tisztán, racionálisan látod.

Ha a mankós férfin segítenél először:

Igazi vezető vagy, aki akkor sem esik kétségbe, ha „ég a ház.” Vészhelyzetekben különösen kidomborodik személyiségednek ez az oldala. Az időt nagy becsben tartod, napjaidat és teendőidet alaposan megtervezed. Lendületességed és magabiztosságod imponál mások számára, sokszor kérik a véleményed és a segítséged is, Te pedig amikor csak tudsz, segítesz másokon.

Ha a síró kisbabán segítenél először:

Érzékeny ember vagy, aki kérés nélkül is áll mások rendelkezésére. Jól tudod, mik az igazán fontos dolgok az életben, a család és az emberi kapcsolatok a legfontosabbak a számodra. Mások szenvedése, tragédiája nagyon mélyen megérint, a legjobban a tehetetlenséget utálod.

Ha az idős hölgynek segítenél először:

Hagyománytisztelő, erkölcsös ember vagy, aki úgy él, ahogyan annak idején nevelték. Tágabb környezeted iránt is felelősséget érzel, az időseket, a kort, a tapasztalatot nagyon tiszteled. Önzetlen vagy, és sokat törődsz másokkal, ezért akik ismernek, nagyra tartanak téged.