3 csillagjegy számára 2020 a csodák éve lesz! Mindent elérnek, amit csak szeretnének!

2020 sikereket tartogat 3 csillagjegy számára. Idén nem kell az anyagi gondoktól tartaniuk.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei nagyon jól meg kell tervezzák a pénzügyeikkel kapcsolatos dolgaikat 2020-ban. Oda kell figyeljenek arra, hogy mire költik a pénzüket, egy régebbi adóságot is ki kell fizetniük. Ha jól megtervezik az anyagi életüket, ebben az évben hatalmas fejlődést érhetnek el. A szerelmi életükben kalandokra számíthatnak, amiket nagyon óvatosan kell kezelniük.

Skorpió

A Skorpiónak sok minden jár a fejében, egy tanulási fázison fog keresztülmenni 2020-ban. Sokat fog utazni, sok új ismeretséget fog kötni, ezek az ismeretségek a hasznára fognak vállni a szakmai életben és a pénzügyeiben is. Ez a két terület izgalmakkal teli lesz a Skorpió életében, de nagyon oda kell figyeljen az élet más területeire is pl. a családra. A pénzügyek miatt nincs miért aggódnia, ez az év felhőtlen lesz számára.

Kos

A Kos jegy szülöttei számára a 2020-as év nagyon jó időszak lesz arra, hogy új dolgokat tanuljanak, a szakmai életükben is, megmutassák mindazt amit tudnak, viszonzásul pedig egyre több pénzt fognak keresni. Ez az év a munkáról fog szólni, ezért nagyon oda kell figyeljen arra, hogyan osztja be az idejét. 2020-ban megvalósíthatja a terveit, mert idén áramlik hozzá a pénz. Bármibe is kezd, abban sikeres lesz.