4 csillagjegy női szülöttei legyőzhetetlenek, minden álmukat megvalósítják

A 12 csillagjegy közül négy vezetői tehetséggel rendelkezik, eltudják érni azt, hogy az emberek kövessék őket. Olyan női csillagjegyek akik a legerősebbek, mindig biztosak saját magukban és büszkék magukra.

4. Kos

A Kos nő az egyik legerősebb csillagjegy, mindIg tele van energiával és vitalitással, a személyisége pedig kalandozó. Nem fél semmitől és mindIg elfogadja az új kihívásokat, mert nagyon jó vezető és mindig magabiztos. Ugyanakkor e jegy nő szülötte lázadó és impulzív emiatt viszont sok ellensége van. Nem fél kimondani a véleményét és senki sem tudja meggyőzni afelől, hogy nincs igaza. A vezetői képessége, az energiája és a bátorsága teszi őt olyan értékessé mint egy gyémánt.

3. Rák

A Rák nő a hirtelen hangulatváltoztatásáról híres, de valójában ő nagyon erős és ellenálló. Akkor érzi biztonságban magát amikor olyan emberekkel van körülvéve akik bíznak benne. Ambiciózus, a karrierjét illetően és a szentimentális életében is. A barátaival és az élettársával nagyon őszinte lehet, még akkor is, ha ezzel megsebzi a körülötte élüket. A Rák nő erősebb mint a gyémánt azért mert hisz magában, a tökéletességre törekszik és mindent véghez tud vinni amit célul tűz ki magának. Azok a nők akik már majdnem tökéletesek meg kell tanuljanak megértőbbek lenni a körülöttük élőkkel és saját magukkal is, mert csak így tudják megtartani a kapcsolataikat a körülöttük élő emberekkel.

2. Skorpió

A Skorpió egy nagyon erős egyéniség, de abban különbözik a többi csillagjegy női szülötteitől, hogy erősebb és impulzívabb és ezt be is bizonyítja. Ez látható is az érzelmi szintjén. A skorpió nő soha nem fog megbékélni a középszerűséggel és ez az állandó kalandvágy megállíthatatlanná teszi őt abban, hogy elérje mindazt amit csak akar. A Skorpió jegyében született személyek általában kritikusak, arrogánsak és nehezen viselik el azt, ha a dolgaik nem a megszokott napi rutin szerint történnek. A Skorpió nő legfőbb jellemvonása a következetes meghatározás és az, hogy mindent elér amit célul kitűz magának.

1. Nyilas

A Nyilas nő személyisége több mint erős, az ő jelszava az, hogy dobjál be a farkasok közé és visszatérek mint az ő vezérük. Mindez csak a Nyilas csillagjegy nő szülöttére jellemző, ő a szószoros értelmében farkas lány. A Nyilas nő bátor, független, feszegeti a saját maga határait és olyan dolgokba keveredik amelyek túlságosan bolondosnak tűnnek. Nagyon ambiciózus, ő akarja megszervezni az egész életét a legapróbb részletekig azért, hogy minden úgy legyen ahogyan ő szeretné.