5 csillagjegynek nagy szerencsét tartogat a 2020-as év

A pénzzel kapcsolatos dolgok a 2020-as évben a föld és a tűz jegy szülötteinek kedvezően fognak alakulni.

Oroszlán

Az első csillagjegy aki a 2020-as évet pénzzel a zsebében kezdi az az  Oroszlán. E jegy szülötteit a Vénusz fogja segíteni, ezért kényelmes lesz az életük és az otthonaikban is jól fogják érezni magukat, már rég nem voltak ilyen kiegyensúlyozottak és nyugodtak. Az Oroszlán jegy szülöttei számára az első benyomás nagyon sokat számít, ezért elég sok pénzt fognak költeni magukra , hogy  a külsőjük is elegáns legyen. A lényeg az, hogy lesz miből költeniük, mert a pénz a pénzhez vonzódik a szép dolgok pedig más szép dolgokhoz.

Bak

A nagy előnyöket hozó Jupiter, a terjeszkedés bolygója minden téren, szerencséssé teszi a Bak jegy szülötteit a 2020-as évben, főleg az év első hónapjaiban, ez pedig fontos eseményeket hozhat. Az a személy aki eddig szerencsésnek érezte magát egyes helyzetekben most a Mars és a Hold  hatására még kiegyensúlyozottabb lesz, még határozottabb ezért olyan döntéseket fog hozni amelyek meghatározzák az elkövetkezendő 7 évét.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei meg vannak szokva azzal, hogy keményen megdolgozzanak minden fillérért. 2020-ban e jegy szülötteinek új tervei lesznek, főleg azoknak akik közvetlen kapcsolatban állnak a nagyközönséggel, a társadalommal. Ha eddig a Szűz mindig halasztgatta a  számára kedves személyes terveit akkor most itt az ideje annak, hogy bátor legyen és nézzen szembe a félelmeivel.

Bika

A 2020-as év új vállalkozási ötleteket hoz a Bika jegy szülöttei számára, ezek az átlagosnál szokatlanabb tervek lesznek, de így e jegy szülöttei sokkal magasabb szintet érnek el a karrierjükben. Ez egy olyan kihívás lesz amit az Univerzumtól kapnak, ezért jó lesz, ha elfogadják. Eljött az ideje annak, hogy a Bika megváltoztassa a pénzzel való viszonyát, hogy rájöjjön arra, hol akadnak el mindig a dolgai és javítson a gondolkozásmódján.

Skorpió

A 2020-as év különleges lesz a Skorpió jegyében születettek számára, főleg akkor, ha a munkahelyükkel kapcsolatos dolgokon szeretnének változtatni, azon, hogy milyen összeget keresnek és, hogyan fektetik be a pénzt. E jegy szülöttei kérhetnek bármit az Univerzumtól, mert amit kérnek azt megkapják.