6 állatövi jegy, amelyekre 2019-ben növekedés, boldogság vár, és számukra ez az év a haladás éve lesz

A 2019-es év

Itt van az új, 2019-es év, amely számos asztrológus szerint a növekedés, a boldogság és a haladás éve lesz.

Az Oroszlán

Az Oroszlánok a 2018-as év állandó problémái és általános stagnálása után végül megnyugodhatnak, hiszen a Jupiter keresztezi a Skorpió jelét. A bolygó egyúttal a tűz elemű Nyilas mezejét is érinti, így minden gyorsan megváltozik, és az oroszlánok ismét „élők” lesznek, érdeklődésüket sok minden fel fogja kelteni, képesek lesznek elérni mindent, amit a gazdag képzeletükben elgondoltak maguknak.

A Bika

A Bika számára mindent siker koronáz, amit csak csinál. A Szaturnusz a Bak jegyből azt mutatja, hogy a Bika kitartó lesz, de egyúttal azt is, hogy jövőre az egészségével sem lesz gondja.

Januárban, februárban és március elején a Bikák különösen sikeresek lesznek az előmenetelük, a szerelem és a más emberekkel való kapcsolatok terén. Áprilisban a szerelmes Bikák helyzete még jobbá válik, mert ekkor érezni fogják a boldogság és a szeretet vágyát. 2019 első 8 hónapja tele lesz örömmel, és szeptember elejétől a Bikának lehetősége lesz új üzleti szerződéseket kötni és partneri kapcsolatokat kialakítani. Ami a pénzügyeit illeti, a Bika stabil és elég kielégítő jövedelemre számíthat az egész 2019-es évben.

A Szűz

Különösen jó hír a Szüzek számára az, hogy a csillagok stabilitást hoznak számukra, köszönhetően annak, hogy a Szaturnusz áthalad a Bak csillagjegyen, ami a 10. állatövi jegy. A Szűzre jó üzleti eredmények, tartós pénzügyi helyzet és jó egészség vár az elkövetkező esztendőben.

A Mérleg

2019-ben a Mérleg jegyben születettekre elsősorban fenséges szeretet lesz jellemző. Valóban élvezni fogják az életet, és ki fogják használni az összes olyan lehetőséget, ami útjuk során elérhetővé válik számukra.

A Mérlegek új pozitív energiákat fognak érezni, amelyek segítik őket mind a munkájukban, mind a személyes életükben. Ennek az állatövi jegynek a birtokosai sok dicséretre és kedves szavakra számíthatnak a kollégáiktól és főnökeiktől, és jó eséllyel kapnak több pénzt és különféle jutalmakat, előreléptetéseket is.

A 2019-es év számukra tele lesz utazásokkal, kutatásokkal, kalandokkal és rengeteg új dolgot fognak megtanulni. Az utazások hasznosak lesznek a Mérleg számára, mert sokat tanulhat, és sokat újat tapasztalhat. Szeptember elején a jövedelme növekedni fog, és sok váratlan előnyre tesz szert, új jövedelemforrásra bukkan, amiket nem is várt. Általánosságban elmondható, hogy ez az év csak jó munkát, örömöt és előrelépést hozhat a Mérleg számára.

A Skorpió

A tűz elemű Skorpió 2019-ben a Szaturnusz és a Neptunusz támogatására számíthat. A Halak uralkodója, a Neptunusz erősen meghatározza a Skorpió életét az elkövetkező év során, azaz számára mély lelki betekintést nyújt, Isten, az angyalok és a szentek segítségét hozza el számára. Az intuíciói még tökéletesebben működnek, művészi kreativitása fokozódik és jelentős lesz.

A Szaturnusz Bak csillagjegyen történő áthaladásának ideje alatt a Skorpió életének sok területén elérhet stabilitást, szilárdan megkapaszkodhat. Ebben az évben sok komolyságban, türelemben, taktikában lesz része. 2019-ben a munkája növekvő szakaszba lép. Készen áll a változásra, és új megközelítéseket fog találni az üzleti életében, a munkában, amelyben részt vesz. A Skorpió tehát élvezze az új kísérleteket, amelyek sok pozitív dolgot hoznak az életében. Az újév első két hónapja különösen kedvező lesz a pénzügyi nyereségesség szempontjából.

A Nyilas

Ha valaki öröméneket kezdhet a 2019-es évben, akkor az a Nyilas. 12 év múltán a Jupiter visszatér az „őshonos” állatövre. A Nyilasok sok szerencsére számíthatnak a munkájukban. Néhány befolyásos emberrel fognak együtt dolgozni, sok üzleti útra, új lehetőségekre és kihívásokra van kilátásuk, amelyek nagy hasznukra válnak a későbbiek során. A személyes életükben szép események várhatóak 2019 április elejétől június közepéig. Ezek a napok tele lesznek szép és romantikus eseményekkel, új energiával és boldogsággal, amelyek megjelennek a Nyilas életében.

A 2019-es esztendővel a Nyilas egy új, pozitív változásokkal tarkított tizenkét éves életciklusba lép. Csak annyit kell tenniük, hogy korlátozzák a túlzott mértékű vagy irreális elvárásaikat.