8 őszi kiegészítő, ami kötelező ebben a szezonban

őszi kiegészítő
őszi kiegészítő

Az ősz a puha kötöttek, a kényelmes bakancsok és a színes kiegészítők szezonja. A hidegebb évszak beköszöntésével mindenki ruhatárából előkerülnek a melegebb, vastagabb, sötétebb színű darabok, az üzletekben pedig megjelennek a sálak, kesztyűk, stólák és kalapok. Milyen kiegészítők lesznek a kötelező darabok ebben a szezonban? Listába gyűjtöttük, mire lesz szükséged a legcsinosabb, legdivatosabb őszi szettekhez!

1. Vastag nyakpántok

A chokerek a 90-es évek hódítása után néhány évvel ezelőtt újra visszatértek a köztudatba, és ebben a szezonban is muszály megemlítenünk őket. Az egyszerű, vékony fazonok helyét átveszik a vaskos láncok, köves nyakpántok ​​és színes fazonok, amelyek jól igazodnak a kivágottabb kerek- vagy V-nyakú felsőkhöz.

2. Mintás harisnyák

Egy harisnya nem csak egy esztétikus kiegészítő, igen praktikus is tud lenni a hűvösebb napokon. Válassz olyat, ami egyszerre válik az öltözeted tökéletes részévé és még a funkcióját is ellátja: melegen tart. Vidám színek, visszafogott kötések és feltűnő minták közül is válogathatsz.

3. Állatmintás kiegészítők

Akárcsak a tyúklábminta vagy a kockás szövetek, az állatminta is évről évre visszatér az őszi szezonban. Nem csak a pulóverek és nadrágok pompázhatnak a leopárd vagy kígyómintában, a kiegészítők világát is meghódította ez a trend. Egy kígyómintás körömcipő vagy magassarkú csizma különösen elegáns tud lenni, egy leopárd mintás sál pedig feltűnő csavart visz az öltözékedbe

4. Vaskos csizmák

A magassarkú csizmákat már említettük, a listára azonban a túlméretezett, vastag talpú, motoros fazonú bakancsok is felkerültek. Ezek az alapvetően sportos hatású darabok jól viselhetőek elegánsabb, nőiesen letisztult szettekhez is, harmóniát teremtve az egyes stílusok között. Arról nem is beszélve, hogy ezek a lábbelik gyakran stabil, csúszásgátló talppal és meleg béléssel vannak ellátva, így a divatfaktoron túl a kényelmedet is szolgálni fogják.

5. Vidám karkötők

Ha ékszerekről van szó, egy karkötő bármilyen ruhával jól kombinálható, és nem mellesleg kényelmes viseletet jelent akár egész napra is. Ha valami igazán különlegeset szeretnél nap, mint nap viselni, válassz egy olyan páros karkötőt, amit a szerelmeddel együtt hordhattok. Ezek az ékszerek lehetnek elegánsak, például készülhetnek gyöngyökből, fénylő kő díszítéssel, de akár sportosabb műbőr, fém és fonott változatok is kaphatóak.

6. Nagy méretű nyakláncok

Az év minden hónapjában jól jön egy lenyűgöző nyakbavaló, és nincs ez másként 2020 őszén sem. A nyakpántok már szerepelnek a listán, azonban szót kell ejtenünk az úgynevezett statement nyakláncokról is. A túlméretes és vaskos kivitelek legalább annyira divatosak, mint az egészen a finom, mégis karakteres darabok. Párosítsd blézerrel, blúzzal vagy akár egy pulóverrel, és teremts összhangot a színek és textúrák között egy megfelelő ékszerrel.

7. Széles derékövek

Egy jól kiválasztott, megfelelően viselt öv csodákra képes: a derék közepére helyezve azonnali homokóra alakot varázsol, és kiegészíti öltözéked. Az öv egy sokoldalú kiegészítő, amely mindenki számára elérhető és széleskörben viselhető ebben a szezonban – ruhával, szoknyával vagy nadrággal is, nincsenek szabályok. Az már biztos, hogy az övek soha nem mennek ki a divatból, ezért is érdemes a széles fazonból is beszerezni egyet idén.

8. Túlméretezett hajpántok

Mindenkinek volt már olyan napja, amikor a frizurája egyszerűen nem akart együttműködni – ilyenkor jönnek a copfok és kontyok. Van azonban más megoldás is: egy hajpánt. Az idei szezon csavarja, hogy a hagyományos hajdíszek helyett most a párnázott, túlméretezett fazonok hódítanak. Válassz egy egyszínűt, ha eleve feltűnő ruhát viselsz, egy egyszerűbb öltözéknél pedig engedd el a fantáziád és viselj gyöngyökkel, kövekkel díszített darabot.