A bika szerelme nem hasonlítható máshoz, ő a tökéletes partner!

Ő az a fajta ember akibe gyorsan beleszeretsz, mert vonzó, kedves és tündéri, szereti érezni, hogy szeretik. Semmi sem hasonlítható az ő lojalitásához. Hűséges, megbízható és csodálatos partner. Egy szerelmes bika kényeztet, gondoskodik rólad és folyamatosan kimutatja, mennyire szeret. Biztos lehetsz benne, hogyha egy bika szerelmes beléd, egész életedben szeretni fog és kitart melletted. Persze ehhez az is szükséges, hogy viszonozd az érzéseit és megbecsüld.

A bikának nagy szíve van és a szerelem fantasztikus hatással van rá! Ha boldog és szerelmes, erősebb lesz, dolgosabb és sokkal megértőbb másokkal. A bika jegy szülöttei számára a szerelem és a család a legfontosabb. Nem érdemes játszani az éréseivel, ha egy bikát féltékennyé teszel, akkor felébreszted az alvó oroszlánt és akkor valaki szenvedni fog.

A bikák sokat dolgoznak azért, hogy jómódban éljenek és azért, hogy mindent biztosíthassanak a családjuk szamara. A bika takarékoskodó, de szereti a luxust. Türelmes és nyugodt ember, ezért vele a párkapcsolat is csodálatos. Azonban nem érdemes felbosszantani, nehezen gurul dühbe, de akkor nagyon. Nem szeret veszekedni, kerüli a konfliktusokat, de ha szükséges bárkivel szembeszáll, hogy megvédje a szerelmét és a családját. Ha boldoggá teszed és szereted őt, vele boldog és kiegyensúlyozott életed lehet! A bika mindent félretesz, ha a szerelméről és a családjáról van szó. Törődő, gondoskodó, odaadó és nagyon önzetlen.

Ha bika a párod, szeresd nagyon, mert mellette te lehetsz a legboldogabb ember a földön!