70 bámulatos frizura tippet mutatunk, találd meg a hozzád illő hajformát!

Úgy tűnik a stílus tanácsadók megtalálták az arany középutat a klasszikus és modern frizura között, széles skáláját bemutatva a bubi frizurának.

Ez a hajforma számtalan nőnek jól áll, könnyű rendben tartani, bármilyen stílusnak megfelel és kihangsúlyozza a női szépséget. Ha modern frizurára vágysz, érdemes megtekintened az alábbi ötleteket.

Tekintsétek meg a következő fotókat

A Bubi frizura előnye, hogy frufruval és anélkül is remekül mutat. Az alábbi fotókon megtekinthetitek a különböző formájú frizurákat.

Eredeti ötlet az aszimmetrikus frufru, amely kifejezésre juttatja az arc jellegzetes vonásait. A Bubi frizura elkészítése nem olyan egyszerű, a frizura egy tapasztalt fodrász kezeitől függ, ezért olyan fodrászt válasszunk, akinek már van gyakorlata a hajvágásban.

A Bubi frizura univerzális, minden nőhöz illik, egyetlen dolgunk marad, ki kell választanunk a nekünk megfelelő haj hosszúságot az egyéniségünknek megfelelően. Aki a frufrut szereti az egy kicsit jobban oda kell figyeljen erre a stílusra. Az idei szezonban a nagyon rövid frufru hódít, így jobban kifejezésre jut a szemek szépsége és a szemöldök vonala.

A  bubi stílusban levágott hajat könnyű rendben tartani és kezelni, csak rendszeresen kell járni fodrászhoz legalább kéthavonta.

Léteznek alternatív megoldások is. A hosszú frufru nagyon jó választás azoknak a hölgyeknek akinek sűrű, egyenes haja van.

Ahogy a fotókon is látható a bubi frizura bármilyen hajból elkészíthető, csak vegyük figyelembe a haj sűrűségét amikor frizurát választunk.

A sokfélesége szinte lenyűgöző. A haj hosszúságának kontrasztja fontos elem.

Könnyű a hajunkat elrendezni és rendben tartani, nem igényel hosszú időt. Érettebb hölgyeknek is jól áll, mert kiemeli az arc szépségét.