A férj azt gondolta, hogy a válás után egyszerűbb lesz az élete, de ez nem így lett

Sajnos nem minden házasság tart örökké, több olyan probléma adódhat amellyel nem tudnak megbirkózni a házastársak. Egy válás után mind a két fél máshogy meséli el a dolgokat, az egyik szenved és lehet, hogy pszichológus segítségére is szüksége van ahhoz, hogy új életet kezdjen.

A mai történetünk hősnője tudomást szerzett a férje új barátnőjéről és nem tudott megbocsátani neki, így hát válásra került a sor. A férj ahol csak tudta megsértette a feleségét, amikor osztozkodásra került a sor, akkor a csészéket és a kanalakat is el akarta osztani, sőt még azzal is megvádolta a feleségét, hogy rossz anya, nem vigyáz eléggé a fiukra, ezért el fogja venni a gyereket tőle.

A feleség beleegyezett a férj döntésébe és a gyerek sem ellenkezett, ezért nem akarta tönkretenni a gyerek lelkivilágát. A probléma csak az volt, hogy a férj nem volt tisztában azzal, hogy egy iskolás fiúval nem könnyű az élet, vigyázni kell rá, ruhát és ételt kell biztosítani a számára és beszélgetni is kell vele.

A válás előtt mindezt a feleség egyedül oldotta meg, de most a férj magára van utalva. A szóban forgó hölgy örült az életnek, beleegyezett abba is, hogy gyerektartást fizessen. Már megengedheti magának, hogy szépségszalonba járjon szépülni, új frizurája legyen, kozmetikushoz járjon.

Hétvégéken találkozik a fiával és kellemesen töltik az idejüket. Mikor szeretné, meg is látogathatja a gyerek. A hősnőnk beismerte, hogy végre boldog. A volt férje időnként felhívja telefonon és panaszkodik arról, hogy neki mennyire nehéz, de őt ez nem érdekli. Mindenki éli a saját életét, ki – ki választása szerint.

A barátnővel nem tartott sokáig a kapcsolat, ő nem akarja más kamasz gyerekét nevelni. A férj megbánta a válást, de már nincs mit tenni.