A férj elhagyta a feleségét egy fiatalabb barátnő miatt, de hamar meg is bánta

Az igazi szerelem egy életre szól, a szépség viszont idővel elmúlik, sajnos. A volt feleség megváltozott szinte rá sem lehet ismerni. Sokan nem értik meg, vagy csak akkor értik meg amikor már késő úgy mint a mai történetünk főszereplője.

Több év házasság után a férj úgy döntött, hogy elhagyja a feleségét egy fiatalabb és szebb nő miatt. Már nem volt megelégedve a felesége külsejével, szégyellt emberek közé menni vele, ezért elvált. A volt feleségemnek már sok ránca volt – meséli ő, nem epilálta magát hónapokig és még sorolhatnám, már nem tartottam érdemesnek arra, hogy együtt éljek vele.

A válást követő egy évig nem találkoztak, ez idő alatt a volt feleség annyira megváltozott, hogy rá sem lehetett ismerni, ezt mondta a volt férj. Úgy ragyogott mint a Nap, soványabb volt – mondta a volt férj könnyes szemekkel. Olyan szép volt mint a legboldogabb éveink alatt.

Most vette csak észre, hogy milyen szép volt a felesége és ez nem a külső szépséget jelentette. Eszébe jutott mennyire szerette őt és a gyerekeket a felesége, amit ő észre sem vett mert a külső szépsége elmúlt és megvakította őt egy idegen nő szépsége.

A mi hősünk megtanulta az élet adta leckét csak már késő volt, nem tudott változtatni semmin. Ti kedves olvasók, ne ismételjétek meg ugyanezt a hibát amit a mi hősünk elkövetett, fogadjátok el a belső szépséget. Az idő telik, de ha valakit szeretünk, nem csak a külsejét szeretjük. Szeressétek a hozzátok közelálló személyeket és fogadjátok el őket olyannak amilyenek.