A gazdi hozott egy kiskutyát, a nagy kutya reakciójára senki sem számított!

Amikor egy kutya gazdija örökbe fogad egy új kiskutyát és hazaviszi, akkor mindig izgatottan várja, hogy mi fog történni a két állat között.

Általában egy kiskutya találkozása egy felnőtt kutyával mindig meglepetést okoz. Egy kiskutya nem érti még a kutyák világát, egy idősebb kutya pedig már igen. Bizonyos előkészületekkel úgy tudjuk alakítani a két kutya találkozását, hogy minden rendben legyen. A videón látható kutya gazdája hazavisz egy kiskutyát, aki még hasonló is a nagyobbik kutyához.

Mivel nem tudta, hogy a felnőtt kutya, hogyan fog reagálni a új jövevény láttán, figyelmeztette, hogy ajándékot fog kapni a gazditól. Amikor a meglátta a kölyökkutyát nagyon boldog volt, elkezdett a két kutya forogni, játszani majd a gazdájuk pillantását figyelték. Az első találkozás után a nagy kutya örömében bukfenccel, így mutatja ki mennyire örül.

A kiskutya ül és figyeli őt, hogy megtanulja, hogyan illeszkedhet be a családba, egyáltalán nem fél a nagy kutyától, sőt egyenesen nyugodt. Úgy tűnik, hogy a két kutya nagyon jó barátságban lesz és ők lesznek a család kedvencei.