A házaspár úgy döntött hármas ikreket fogadnak örökbe, de egy héttel később fantasztikus dolog történt!

Ma szeretnénk bemutatni nektek Sarah és Andy Justice történetét. A két fiatal az egyetemen ismerkedett meg és azóta elválaszthatatlanok egymástól.

Boldog és kiegyensúlyozott életet éltek, csak egy problémájuk volt, hogy három és fél év házasság után sem született gyerekük.

A legegyszerűbb házi kenyér recept! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha és mindig jól sikerül

Az orvosok azt mondták Sarahnak, hogy csak mesterséges megtermékenyítéssel maradhat terhes, ezért a procedúráért azonban borsos árat kellett volna fizetniük, 30 és 60.000 ezer dollár közötti összeget és az esély a terhességre ekkor is csak 10 százalék.

A házaspár lemondott erről a módszerről és az adoptációval próbálkoztak. Újszülött babát akartak örökbe fogadni. Találtak egy olyan anyukát, aki nem akarta megtartani a születendő gyermekét és vele megegyeztek az adoptálást illetően. Amikor a terhes nő ultrahang vizsgálatra ment kiderült, hogy hármas ikreket fog szülni, ez a hír nagy örömöt jelentett a házaspár számára. Beteljesült az álmuk már alig várták a szülés pillanatát.

A gyerekek egészségesen jöttek a világra a kisfiú a Joel nevet, a két kislány pedig a Hannah és Elizabeth nevet kapták.

Kis idő elteltével még egy örömhírt kapott a fiatal pár, kiderült, hogy Sarah terhes. Két hónap elteltével amikor Sarah ultrahang vizsgálatra ment kiderült, hogy ikrei lesznek. Egy kisfiút és egy kislányt hozott a világra, akik az Andrew és az Abigail nevet kapták.

Mostmár a házaspár élete teljesen megváltozott, nem rég már minden reményüket elvesztették a gyermekáldással kapcsolatban és most pedig öt gyermek boldog szülei lehetnek.

Öt gyermeket felnevelni nem egyszerű dolog és nagy felelőséggel jár. Sarah és Andy örökké kialvatlanok, de nagyon boldogok. Amikor a család már belejött az öt gyermek nevelésébe, kiderült, hogy Sarah újra várandós!

Így már 3 lány és 3 fiú gyermekük van, a család nagyon boldogan és és örülnek minden együtt töltött pillanatnak.

Az édesanya azt mondja, minél tovább vársz egy gyermekre, annál jobban értékeled őt, esetükben ez sokszorosan is igaz. A család élete a közösségi oldalukon is követhető.