A házaspár úgy döntött hármas ikreket fogadnak örökbe, de egy héttel később fantasztikus dolog történt!

Ma szeretnénk bemutatni nektek Sarah és Andy Justice történetét. A két fiatal az egyetemen ismerkedett meg és azóta elválaszthatatlanok egymástól.

Boldog és kiegyensúlyozott életet éltek, csak egy problémájuk volt, hogy három és fél év házasság után sem született gyerekük.

Az orvosok azt mondták Sarahnak, hogy csak mesterséges megtermékenyítéssel maradhat terhes, ezért a procedúráért azonban borsos árat kellett volna fizetniük, 30 és 60.000 ezer dollár közötti összeget és az esély a terhességre ekkor is csak 10 százalék.

A házaspár lemondott erről a módszerről és az adoptációval próbálkoztak. Újszülött babát akartak örökbe fogadni. Találtak egy olyan anyukát, aki nem akarta megtartani a születendő gyermekét és vele megegyeztek az adoptálást illetően. Amikor a terhes nő ultrahang vizsgálatra ment kiderült, hogy hármas ikreket fog szülni, ez a hír nagy örömöt jelentett a házaspár számára. Beteljesült az álmuk már alig várták a szülés pillanatát.

A gyerekek egészségesen jöttek a világra a kisfiú a Joel nevet, a két kislány pedig a Hannah és Elizabeth nevet kapták.

Kis idő elteltével még egy örömhírt kapott a fiatal pár, kiderült, hogy Sarah terhes. Két hónap elteltével amikor Sarah ultrahang vizsgálatra ment kiderült, hogy ikrei lesznek. Egy kisfiút és egy kislányt hozott a világra, akik az Andrew és az Abigail nevet kapták.

Mostmár a házaspár élete teljesen megváltozott, nem rég már minden reményüket elvesztették a gyermekáldással kapcsolatban és most pedig öt gyermek boldog szülei lehetnek.

Öt gyermeket felnevelni nem egyszerű dolog és nagy felelőséggel jár. Sarah és Andy örökké kialvatlanok, de nagyon boldogok. Amikor a család már belejött az öt gyermek nevelésébe, kiderült, hogy Sarah újra várandós!

Így már 3 lány és 3 fiú gyermekük van, a család nagyon boldogan és és örülnek minden együtt töltött pillanatnak.

Az édesanya azt mondja, minél tovább vársz egy gyermekre, annál jobban értékeled őt, esetükben ez sokszorosan is igaz. A család élete a közösségi oldalukon is követhető.