A kislány elszalad az édesanyja mellől a boltban és elkezd integetni a vásárlóknak, mindenki mosolyogva figyeli

Amikor több mindent szeretnénk vásárolni akkor kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb bevásárlóközpontot, ahol minden féle árut megtalálunk. Ezen a helyen több féle emberrel találkozunk, van aki ideges, rohanva vásárol és van aki nyugodt kényelmesen körbejárja akár többször is az üzletet mire eldönti, hogy mit is akar vásárolni.

Azok az édesanyák akik csemetéjükkel együtt mennek boltba, általában sietnek, mert a kicsiknek nem sok türelmük van. Persze vannak kivételek, mint például az az egyéves kislány Joey, aki a mai videónkban látható. Ez a kislány mindenki meglepetésére körbejárja a boltot, mindenkinek integet, az eladóknak és a vásárlóknak is, így köszönti őket.

Joey annyira aranyos, tisztalelkű kislány, hogy ezzel a gesztusával minden ember szívét megdobogtatja és mosolyt csal az arcukra. Amikor ő integet valakinek, az illető személy mosolyogva visszainteget neki. Olyan ez a kislány mint egy kis angyal, barátságos, ezért mindenki szeretettel néz rá.

Egy adott pillanatban ez a kis cukiság miután integet az egyik vásárlónak, oda is megy hozzá és úgy átöleli. Erre a pillanatra többen is felfigyelnek, a kislány minden gátlás nélkül megmutatja mindenkinek, hogy ő mennyire barátságos. Nem csoda, hogy az édesanyja videót készített erről a csodás pillanatról és elteszi emlékbe amit majd akkor fog megmutatni a kis Joey-nak amikor már ő is édesanya lesz és a kislányával fog bevásárolni egy boltban.